hirdetés
hirdetés

Terítéken Budapest turizmusa

Most itt a lehetőség, hogy Budapest-témában bármit kérdezhet, amit fontosnak tart a szakma területéről - a fővárosért felelős turisztikai szakember nálunk válaszol élő formában.

hirdetés

Kérdezzen Faix Csabától és kapjon választ élőben, online eseményünkön!

Sajnos, a hazai turisztikai iparágon belül a főváros turizmusa a covid legnagyobb vesztese. Szállodák, éttermek, egyéb vendéglátóegységek, utazási irodák, idegenvezetők, hajós társaságok, ajándékboltosok – és sorolhatnánk tovább, ki mindenki érintett. Miután mostantól mindenki gyakorlatilag kénytelen beszüntetni bizonytalan ideig a szolgáltatását, és sokan már a tartalékaikat lassan felélték, fogalmuk sincs, hogyan tovább.

Bár az igazi megoldást jelentő vakcinával nem rendelkezünk, azonban a fővárosért felelős szakember első szóra elvállalta, hogy válaszol mindazon kérdésre, amelyet a szakma feltesz.

Ezért most arra biztatunk mindenkit, hogy bátran kérdezzen Faix Csabától, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatójától, és hallgassa meg online eseményünket, ahol választ kap kérdéseire.

 Jelentkezzen itt,  és tegye fel kérdéseit.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kapcsolat: Krémer Sára, head of event,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk