hirdetés
hirdetés

Újabb kormányrendelettel kap új feladatot az MTÜ

Mától érvényes a tegnap kihirdetett kormányrendelet, melyben 2 ponttal egészítették ki a tavaly meghatározott feladatokat — tudtuk meg a Magyar Közlöny február 6-i számából.

hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség turizmussal és vendéglátással kapcsolatos egyes feladatainak meghatározásáról szóló kormányrendeletet módosították, kiegészítették.

Ennek értelmében a folytatásban az MTÜ feladata, hogy kidolgozza a magyar divat- és designipari stratégiát, koordinálja és összehangolja a belföldi és a külföldi regionális divat- és designipari megjelenéseket és szakmai koordinációt végezzen és javaslatokat fogalmazzon meg a divat- és designipar területén működő hazai szervezetek között az egységes szakmai módszertanok érvényesítése érdekében.

Ezeken kívül mától az alapfeladataihoz kapcsolódóan teljes körű hazai és nemzetközi marketing- és kommunikációs tevékenységét, valamint egyéb marketing- és kommunikációs tevékenységéhez kapcsolódó feladatait az MTÜ egy gazdasági társaság útján látja el.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk