hirdetés
hirdetés

Változás két miskolci utazási irodánál

Ezzel kapcsolatban a következő közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe.

hirdetés

A SZERVIZ Iroda Utazásszervező Kft. és az AIR Partner Repülőjegyiroda Kft. 2022. január 1-től egy cégbe összeolvadva, AIR PARTNER Repülőjegy és Utazási Iroda néven működik tovább, ezáltal a térség legnagyobb utaztatójává lép elő. A további fejlődés érdekében vált aktuálissá a két cég fúziója.

 

Mint írják, az 1992-ben alapított Szerviz Iroda Kft. Utazásszervezőként, az 1997-ben létrehozott Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. repülőjegy értékesítőként szerves egységet alkotva, de két önálló cégként végezte eddig a tevékenységét. Az azonos tulajdonosi körrel rendelkező két cég az első perctől kezdve a minőségi szolgáltatások felé kötelezte el magát.

A fúziót követően az új cég az idegenforgalmi szolgáltatások teljes spektrumát átfogja, és változatlan helyszínen, a saját üzlethelyiségeiben változatlan szakembergárdával folytatja tovább tevékenységét.

Az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda ügyvezetője: Salamon Attila

A management munkájában a tulajdonosok közül továbbra is aktívan részt vesz Ócsai Ágnes és Bárdos István.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk