hirdetés
hirdetés

Zene éjszakája: jön az ötödik

Ötödik alkalommal rendezik meg A zene éjszakáját, melynek során a fővárosiak kötetlen formában élvezhetik az ingyenes minikoncerteket.

hirdetés

November 13-án a klasszikus zene kiszabadul a koncerttermekből, és átköltözik Budapest legkedveltebb kocsmáiba, szórakozóhelyeire, kávézóiba. Idén a Duna mindkét oldalán, budai és pesti bárokban is délutántól késő estig váltják egymást a fesztelen hangulatú rövid hangversenyek a Budapesti Fesztiválzenekar kamaraformációi, valamint Fischer Annie-ösztöndíjas ifjú tehetségek előadásában.

A programban szerepelnek a múlt század ’30-as éveinek slágerei, például az eredeti Meseautó című film zenéi, és elhangoznak Schubert, Gershwin és Weiner Leó művei is. 

 

A zene éjszakája a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. közös rendezvénye, amely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg.

Helyszínek: Béla bár, Hadik Kávéház, Szatyor Bár, Három Holló Kávéház, Mitzi Bár, Moha Café, Púder Bárszínház. 

Bővebb információ EZEN a linken érhető el. 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés