hirdetés

Aranyhomok Hotel: új üzemeltetőhöz került

Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található 113 szobás Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt. Az üzleti és szabadidős vendégek igényeire szabott, wellness részleggel is rendelkező hotel a tapasztalt szállodaüzemeltető 21. magyarországi egységeként csatlakozik portfólióhoz.

hirdetés

 „Az Aranyhomok csatlakozásával újabb komplex hotellel bővül szállodaláncunk portfóliója, hiszen nagy szobakapacitásával, tágas meeting termeivel és felszerelt wellness részlegével képes kiszolgálni a szabadidős utazókat és az üzleti célú vendégkört egyaránt. Kecskemét számos kulturális programmal várja a városba érkezőket, amelyek felfedezéséhez remek kiindulópont a központban található négycsillagos szálloda. Az Accent Hotels meg fogja őrizni azt a családias légkört és profizmust, amelyet Gömöri úr irányítása alatt megszokhattak a szálloda vendégei", mondta Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

 

„Olyan üzleti partnert kerestem a szálloda üzemeltetésére, akinek neve garancia a hosszú távú sikeres együttműködésre. Az Accent Hotels tapasztalata és munkatársainak szakértelme meggyőzött arról, hogy a felépített márka a továbbiakban is biztos kezekben lesz", fejtette ki Gömöri Ferenc, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel tulajdonosa.

A szálloda igazgatói pozícióját Gál István tölti be, aki az Art Hotel Szeged éléről érkezett a hotelbe.

Elérhetősége:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

(forrás: TriVal / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk