hirdetés

Csak tanuljon az a gyerek!

Az egyik bécsi hotel üres szobáit bocsátja olyan családok rendelkezésére, ahol nem adottak a feltételek az otthoni tanuláshoz.

hirdetés

Mint a hvg.hu portálon található cikkben írják, az Adagio hotellánc Bécs legszebb részén, az első, második és tizenharmadik kerület találkozásánál található 124 apartmanja is március óta üresen áll, a fűtés és a karbantartás viszont azóta is fix költség. A szobák tehát akkor is pénzbe kerülnek a fenntartónak, ha nem használja őket senki. Az Adagio az Accor-csoport része, ide tartozik a Mercure és a Novotel is.

Adagio Hotel Wienna
Adagio Hotel Wienna

A bécsi diákoknak, akik digitális oktatásban részesülnek, ugyanakkor szükségük van egy olyan nyugodt helyiségre a tanuláshoz, ahol nem vonja el a figyelmüket semmi. Ez otthon sokszor nem megoldható, például a helyszűke miatt, vagy mert nincs működő internetkapcsolat.

A hotellánc ezért a Bécsi Oktatási Igazgatósággal közösen úgy döntött, a jelenlegi nehéz helyzetben szobáit családok, diákok rendelkezésére bocsátja, teljesen költségmentesen. Az apartmanok között 25 és 40 négyzetméteres is található, mindegyik szoba íróasztallal, székekkel és wifivel felszerelt, van hosszabbító, táblák és tartozik hozzájuk fürdőszoba is.

A szolgáltatás november vége óta vehető igénybe, egy új kezdeményezés részeként.

A teljes cikk elolvasható: ITT

(forrás: hvg.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk