hirdetés
hirdetés

Egészségturisztikai szakemberek és bloggerek Miskolcon

A napokban egészségturisztikai szakemberek jártak Miskolcon, hogy megismerkedjenek a város főbb nevezetességeivel, valamint fürdő- és wellness szolgáltatásaival.

hirdetés

A külföldi szakemberek magyarországi tanulmányútját az Art Thermal Travel utazási iroda szervezte, akik több országból is utaztatnak be hazánkba. A miskolci programot a város turisztikai szervezete, a MIDMAR koordinálta és biztosította – a helyi partnerekkel együtt.

A vendégek részt vettek lillafüredi és belvárosi idegenvezetésen, jártak a Diósgyőri várnál, majd az egyik avasi pincében, az Aranykorona Történelmi Étteremben kóstolhatták meg a magyar ízeket – középkori hangulatban.

A délutánt Miskolctapolcán töltötték, ahol 3 hotel, az Aurora, a Calimbra és az Avalon Resort &Spa szolgáltatásaival ismerkedhettek meg, majd maguk is kipróbálták a Miskolctapolca Barlangfürdő nyújtotta lehetőségeket.

A vendégek elragadtatással szóltak a Miskolcon tapasztaltakról, a város kínálta lehetőségekről.
A nyár végén az Igotoworld bloggerei is jártak Miskolcon; augusztusi 3 napjukról 2 nyelven is egész cikksorozatban számolnak be: külön foglalkoznak pl. a gasztronómiai kínálattal vagy a helyi legendákkal is. 

A város turisztikai szervezete, valamint a szolgáltatók és a partnercégek a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy tovább növekedjen a vendégéjszakák és a városba érkező vendégek száma, s a jövőbeni együttműködésről is tárgyaltak a tanulmányutat szervező utazási irodával.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk