hirdetés

Hamarosan MSZÉSZ közgyűlés

November 21-én a Danubius hotelben tartja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jubilleumi, XLIX. közgyűlését. A frissített programot az alábbiakban olvashatja.

hirdetés

10,00 – 12,30 SZEMINÁRIUM– ONLINE SALES&MARKETING

Major innovations of Booking.com from the recent past and some new features in the pipeline,

which affect the Hungarian market. Future look, and insights for 2019

Mr. Amir Fahmy, Hotels Area Manager

 

Trends in Revenue Management, your future look, and insights for 2019

Duetto Research – Mr. Michael Schaeffner, director DACH region

 

Milyen friss trendek láthatóak a travel iparágban a Google adatai alapján és szemüvegén keresztül?

Erdős Ádám, Travel Industry Manager

 

A “szerintem” kora lejárt. Adatalapú döntéshozatal jelentősége

Intren - Tóth Nóra, Analytics üzletág vezető

 

KViHotel – a „személyzet nélküli” „okoshotel” koncepciója,

a működés ismertetése,  tapasztalatok a nyitás óta

KViHotel Palicz Péter igazgató

 

12,30 – 14,00 Ebéd

 

14,00 – 15,30 SZEKCIÓÜLÉSEK

Jogi (dr. Salamon András)- Szerzői jogi/MoodMedia (dr. Filák Mária, Nagy Réka)14,00-14,45, illetve

Adóügyidr. Antalóczy Györgyné 14,45-15,30

 

Marketing: Spa Brand Book bemutatása (Horváth Orsolya, ügyvezető-Hévízi Turisztikai

Nonprofit Kft. és Könnyid László elnök, MSZÉSZ), illetve

Kapcsolatépítési és marketing lehetőségek a sport világában, gyakorlati tapasztalatokTopánka Zsolt, PwC Magyarország Kft.

 

Innovációk, technológiai újdonságok

 Magyar TB helyett, Osztrák, Német, Amerikai ellátás? Ilyen lehetséges?! - Püski András, EuroSales

 Big Data megoldások a revenue management szolgálatába – Kovács László, Hostware

A feketeedény mosogatás evolúciója - Joyce B. Mattmann, Coninvest Kft.

  Szálloda a felhőben–Felhő a szállodában. Előbb vagy utóbb úgyis beszélnünk kell róla - Kühtreiber Ádám, Infor Gmbh 

 

Hírnév és haszon forrása a felszerelés gondos tervezése - Vermes Péter, Billerbeck

NÉZD ÉLŐBEN! A kötelező digitális jövő - Hotelinteractive Kft.

 

Gasztronómiai szekció

A legsokoldalúbb étkezés: a reggeli - Balogh Barbara, Stílusos Vidéki Szállodákért Turisztikai Egyesület

Munkaerőpiaci jövőkép - Revuczky Karion, Szépkilátás Vendéglátás Kft.

Foodyapp - Kalmár Péter és Határ Péter

Joanelli Tamás -……-

Mikó Zoltán - Magyar wagyu marha

  

15,30 „AZ ELMÚLT 50 ÉV” KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJA - kávészünet

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk