hirdetés

Igazgatóváltás az Aria Hotel Budapest élén

A luxus butikhotel, amelyet korábban a világ legjobbjának is választottak a vendégek szavazatai alapján, Nádas Gábor vezetése alatt működik tovább.

hirdetés

Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett júniusban az Aria Hotel Budapest élére, ahol a 2019-ben GM pozícióba kinevezett Lukács Istvánt váltja az igazgatói székben.

Nádas Gábor
Nádas Gábor
 

„Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatom az Aria Hotel Budapest csapatához. Szakmai aranyszabályként vallom, hogy többet kell nyújtsunk a vendégnek annál, mint amit mi magunk elvárnánk, és ezt az Ariában még magasabb szintre emeljük”, mondja Nádas Gábor. A MSZÉSZ Év Szállodása díjával kitüntetett szakember célja, hogy tovább erősítse a magas minőségű kiszolgálásáról ismert Aria Hotel Budapest kiemelkedő pozícióját a helyi, a regionális, valamint a nemzetközi piacokon.

Noha a pandémia súlyosan érintette a hazai szállodaipart, az Aria Hotel Budapest az üzleti modell megújításának köszönhetően átvészelte az elmúlt évet. Tolnai Máté értékesítési igazgató, illetve Magyar Kornél zeneigazgató a kezdetek óta erősítik az Aria Hotel Budapest csapatát. A szálloda vezetősége mindig is nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, ennek eredményeként a szintén nyitás óta a hotelben dolgozó Korányi Márk, Front Office Manager pozícióból Rooms Division Managerré lett kinevezve, míg Pálfi Csaba Assistant Food & Beverage Director pozícióból jutott el a részleg igazgatói székéig.

Az Aria Hotel Budapest június 1-jén nyitotta meg újra kapuit. A hotel wellness részlege, a Harmony Spa a belföldi fürdőkedvelők igényeihez is alakított kezelésekkel várja a vendégeket. Újra látogatható a Bazilika kupolájára és a Budai Várra pazar kilátást nyújtó High Note SkyBar is, amelynek forgalma visszatért a 2019-es szintre, annak ellenére, hogy továbbra is nélkülözni kénytelenek a külföldi vendégeket, áll a szálloda az igazgatóváltással kapcsolatban kiadott közleményében.

 

 

(forrás: zerocomagency.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk