hirdetés

Kedvezményekkel vár a Nagyatádi Termál Strandfürdő

Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand hathektáros területén négy medence található. Kikapcsol, felfrissít még mielőtt valamelyik medence hűsítő vizébe elmerülnénk. Az egész család számára ideális pihenőhely, akár a fák hűsítő árnyékára, akár a szikrázó napsütésre vágynak.

A strandon egy nyolcpályás, feszített víztükrű, vízforgatós versenymedence, egy 34-38 fokos, fedett termálvizes pezsgőfürdő medence és egy élménymedence (vállzuhany, buzgárok, derékmasszázs, vízáram, napozósziget, levegőbefúvás, csúszdák) vehető igénybe.

A gyermekeket egy pancsoló medence és a természetes környezettel harmonizáló fa játékokból épített játszótér várja. A hatalmas terület jelentős részét sportpályák foglalják el, így az aktív kikapcsolódásra vágyók is megtalálják számításaikat. A sportolni vágyók igényeit teniszpályák, strandröplabda-, strandkézilabda pályák, füves futballpályák, streetball pályák szolgálják.Több akciós napot vezettünk be amelyek a nyári hónapokban minden héten ismétlődnek a meghirdetett kedvezményekkel.

Mindig hétfő: egy vagy több gyermekkel érkező felnőttek esetén egy felnőtt belépése ingyenes

Csúszós szerda: egész nap 50%-os csúszda kedvezmény

Családi péntek: családi belépés esetén csak a felnőtteknek kell belépőjegyet vásárolni a gyermekek részére ingyenes a strandolás.(A pénteki akció más kedvezménnyel nem vonható össze)

Szombaton és vasárnap aquafitness a Városi strand élménymedencéjében.

Ingyenes Wi-fi használat az egész strand területén!

További kedvezmények:

A belépés 3 éves korig ingyenes! A gyermekkedvezmények 3-14 éves korig vehetők igénybe!

Csoportos belépő (15 fő felett 20%-os engedmény) a hét minden napján! Mozgáskorlátozottak számára egész évben 20%-os belépő kedvezményt biztosítanak a Nagyatádi Fürdők intézményeiben.

Részletes információ: www.nagyatadtdm.hu

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Kiadónk társoldalai