hirdetés
hirdetés

Óbudai turisztikai workshopot rendeznek csütörtökön

Az Óbudai Turisztikai Egyesület és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Hadrianus-emlékév apropóján turisztikai workshopot szervez, melynek célja, hogy Óbuda turisztikai lehetőségeit bemutatva összehozza a kerületi szakmai szereplőket és az idegenvezetőket, programszervezőket, utazási irodákat, szakmai újságírókat.

hirdetés

A rendezvényt Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármester nyitja meg március 30-án, 10 órakor a Fő téri Szindbád Rendezvénytérben.

A szakmai nap kivételes lehetőséget biztosít arra, hogy mind a média, mind a professzionális turisztikai szakma képviselői találkozhassanak, megszólíthassák egymást és hosszú távú együttműködéseket, valamint üzleti kapcsolatokat kezdeményezzenek a kerület vezetésével, illetve a meghatározó turisztika szereplőivel.

A részvétel ingyenes.

Mivel a program limitált létszámmal elérhető, ezért kérjük a leendő résztvevőket, hogy előzetesen jelentkezzenek az alábbi elérhetőségeken.

Jelentkezési határidő: 03.29., szerda 12:00

Jelentkezés módja: e-mailben az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail címre, megküldve az alábbi adatokat:

Név
Cégnév
Telefonszám
E-mail cím

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk