hirdetés

Ronaldo marrakeshi hotelje nyitva a bajba jutottaknak

Cristiano Ronaldo azonnal lépett, amikor meghallotta, milyen tragédia történt Marokkóban: megnyitotta szállodáját a földrengés után utcára került emberek számára. A portugál futballsztár négycsillagos hoteljét tavaly márciusban avatták fel Marrakesh belvárosában.

 

hirdetés

Cristiano Ronaldo a portugál Pestana csoporttal közösen megnyitotta a Pestana CR7 név alatt működő négycsillagos szállodát a pusztító marokkói földrengés után fedél nélkül maradt emberek előtt, írta meg az Euronews.

Pestana CR7 / Forrás: Booking.com
Pestana CR7 / Forrás: Booking.com
 

A futballsztár négycsillagos hoteljét tavaly márciusban avatták fel Marrakesh belvárosának nyugati peremén, amelynek halljában többen is összeverődtek szombaton, miután az utcán töltötték a földrengés éjszakáját. Ők most egy ideig ingyen megszállhatnak a szállodában.

A sztárjátékos mellett számos intézmény is felajánlotta, hogy befogadja a rászorulókat a szombatra virradó éjjel történt földrengés után.

Ahogy arról beszámoltunk, a Richter-skála szerint 6,8-es erősségű rengés az elmúlt száz év legsúlyosabb ilyen jellegű természeti katasztrófája volt Marokkóban.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk