hirdetés
hirdetés

Simon Anna a Magyar Kongresszusi Iroda új kutatója

Az MKI működésének sikerében kiemelt jelentőségű a kutatás-elemzési terület. Augusztus 30-tól Simon Anna látja el a szakértői feladatot.

hirdetés

A szakember közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetem marketing mesterképzési szakán. Egyetemi tanulmányai alatt részképzésen vett részt az Új-zélandi Otago University-n, ahol marketinget és piackutatást tanult.

Több, mint öt éves szakmai tapasztalata van piackutatásban ügynökségi oldalon a Kantar Hungary Kft., valamint a Kantar Hoffmann Kft. munkatársaként. Munkái során több hazai és nemzetközi kvantitatív projekt kutatás vezetőjeként dolgozott. Piacvezető cégekkel való együttműködése során fő feladatai közé tartozott a kommunikációs, valamint termék és -márkafejlesztéshez kapcsolódó kutatások, elemzések készítése. Legfőbb kutatási területei az FMCG, turizmus, telekommunikáció és a pénzügyi szektor.

 

A meetings industry nemzetközi trendjeinek, tanulmányainak kiértékelésével, valamint a hazai piac elemzésével a szakember az Iroda szolgáltató partnereit, a terület fejlesztésének stratégiai döntéshozatalát, valamint a konferenciák gazdasági és tudományos hatásának kimutatását segíti.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk