hirdetés
hirdetés

Szintet lép a román piacon a Wizz Air

Öt repülőgéppel bővíti flottáját bukaresti bázisán, valamint növeli kapacitását Bákó, Kolozsvár, Iaşi és Nagyszeben útvonalain. 

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, szeptember 9-én újabb ülőhelyekkel bővíti a régió járatait, október 4-én pedig megérkezik az első új Airbus A321, amely a romániai flottában teljesít majd szolgálatot.

A bővítés részeként a Wizz Air három új útvonal bevezetését is bejelentette: Bukarestből Athénba, Prágába és Lárnakába repülhetnek az utazni vágyók. Ezen felül a járatok sűrűségében is növekedés várható több mint 30 meglévő útvonalon, köztük a legfontosabb célállomásokon: London, Róma, Milánó, Barcelona, Párizs, Brüsszel-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid és Tel-Aviv.

A légitársaság összesen 2,6 millió ülőhellyel bővíti a romániai piacot.

 

A bukaresti bővítésekkel és a romániai hálózat új útvonalaival a Wizz Air megszilárdítja piacvezetői pozícióját a Bukarestből, Kolozsvárról, Bákóból, Iaşi-ból, Nagyszebenből, Craiováról, Suceavából, valamint Temesvárról közlekedő legnagyobb légitársaságként. 

„A 13,8 millió ülőhely – mely 36 romániai célállomás esetében kínál kibővített diszkont szolgáltatást – alátámasztja a Wizz Air elkötelezettségét a román piac iránt. Jelenleg közel 200 útvonalat kínálunk Romániából, így ezekkel a fejlesztésekkel és bővítésekkel megerősítjük piacvezető pozíciónkat a régióban”, mondta Evelin Jeckel, helyettes hálózatvezető.

 

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk