hirdetés
hirdetés

Tendert írt ki a budapesti repülőtér a reklámfelületek üzemeltetésére

A Budapest Airport 7-10 évre szóló koncessziós pályázatot ír ki a repülőtéren található reklámfelületek üzemeltetésére. A tenderen a repülőtér üzemeltetője olyan érdeklődőket vár, amelyeknek van nemzetközi tapasztalata közlekedési csomópontokon – repülőtereken, pályaudvarokon, metró hálózatokban – lévő reklámfelületek értékesítésében és működtetésében.

hirdetés

A tender kiírása a jelenlegi partnerrel 2008-ban kötött szerződés határidejének lejárta miatt vált időszerűvé. A Budapest Airport kifejezetten a nagy tapasztalattal és az összes repülőtéri reklámfelület értékesítéséhez és üzemeltetéséhez megfelelő kapacitásokkal egyaránt rendelkező cégek jelentkezését várja a hazai és a nemzetközi piacról.

A teljes pályázati anyagot 400 Euró+áfa és aláírt titoktartási nyilatkozat ellenében lehet átvenni. A sikeres jelentkezéshez az írásos kérelem és a tenderanyag díja legkésőbb 2016. január 26-án 14.00 óráig kell, hogy beérkezzen. A pályázat menetéről további részletek ide kattintva elérhetők, vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk