hirdetés
hirdetés

Több változás a Mellow Mood Hotels vezetésében

Több új igazgatót is kineveztek a cégcsoportnál, ezen belül többen most először kaptak lehetőséget, hogy szállodaigazgatóként is bizonyítsanak. 

hirdetés

A következő változásokról számoltak be ezzel kapcsolatos közleményükben:

Péli Szabolcs
Péli Szabolcs

Péli Szabolcs, korábbi értékesítési igazgatóhelyettes a négycsillagos Alta Moda Fashion Hotel és Estilo Fashion Hotel szállodák igazgatójaként folytatja munkáját.

Sóvári Katalin
Sóvári Katalin
 

Sóvári Katalin, aki korábban a négycsillagos Expo Congress Hotel igazgatója volt, a La Prima Fashion Hotel és a Promenade City Hotel vezetéséért felel szeptember eleje óta.

Bobák Gergely
Bobák Gergely
 

Az Expo Congress Hotelt korábbi helyettese, Bobák Gergely igazgatja, aki először kap lehetőséget szállodaigazgatóként.

Koltai Andrea
Koltai Andrea
 

Török Ágoston, korábbi értékesítési igazgató és általános igazgatóhelyettes elhagyta a cégcsoportot, a központi értékesítés igazgatója már az ez év májusa óta ebben a pozícióban dolgozó Koltai Andrea.

Veégh Máté
Veégh Máté
 

Veégh Máté, aki a múltban a cégcsoport számos szállodáját igazgatta, központi üzemeltetési igazgatói pozícióban folytatja munkáját a cégcsoportnál, és egyebekben az általános igazgató helyettese is üzemeltetési kérdésekben. Az üzemeltetési terület erősítése kulcsfontosságú a Mellow Mood Hotels számára ebben a válságba forduló időszakban Ignácz Judit üzemeltetési igazgatóhelyettessel együtt két olyan vezetőt bíztak meg a feladattal, akik több mint 10 éve a szállodalánc dolgozói, és igazgatóként is bizonyítottak már az elmúlt évek során.

Szalóky Kata
Szalóky Kata

Siskov Barbara, az Impulso Fashion Hotel és az Atrium Fashion Hotel igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért helyére Szalóky Kata érkezik, aki korábban szintén dolgozott már a Mellow Mood Hotelsnél, de az ötcsillagos Matild Palace, a Luxury Collection szállodában is szerzett tapasztalatot.

Rábai Nóra
Rábai Nóra

A fenti változásokkal a Mellow Mood Hotels összes három- és négycsillagos szállodájának az élén történt személyi változás idén. A portfolió fennmaradó két tagjának – Baross City Hotel és Star City Hotel – igazgatójaként Hromkó-Rábai Nóra került kinevezésre, aki munkájával szintén többéve erősíti a cégcsoportot.

A Mellow Mood Hotels menedzsmentje az alábbi linken tekinthető meg: https://www.mellowmoodhotels.com/hu/menedzsment/

Elérhetőségek: Turbucz Ádám általános igazgató This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veégh Máté általános igazgatóhelyettes, üzemeltetési felelős This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Koltai Andrea értékesítési igazgató This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Mellow Mood / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk