hirdetés
hirdetés

Tudja, mi a közös Miskolcban és Marseille-ben?

Magyarországon Budapest után elsőként immár Miskolc is tagja az európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek - újságolta a Miskolci TDM.

hirdetés

A europeanbestdestinations.com célja a kultúra fejlesztése és az európai turizmus minél szélesebb körben történő elterjesztése. Európa legjobb úti céljainak bemutatása fontos szerepet játszik abban, hogy a kontinens az egyik első számú turisztikai célpont legyen a világon.

A honlapon több mint 350 európai desztináció található meg. A magyarországi turisztikai úti célok közül Budapest után Miskolc az első vidéki település, mely felkerült Európa kedvenc úti célpontjai mellé a turisztikai térképre - többek között Velence, Madrid, vagy Marseille mellé. A European Best Destinations csapata 2009 óta több mint 3 millió utazót ért el a közösségi média csatornáin és honlapján, s mintegy 34 milliós média elérése volt. 

A projekt vezetője, Maximiien Lejeune személyes hangvételű levélben gratulált a miskolci TDM vezetőjének és munkatársainak Miskolc hazai és nemzetközi pozicionálásának eddigi eredményeihez, amelyet a mellékelt plakett is szimbolizál. 

Az utazás kedvelői a honlapon hozzáférhetnek fotókhoz, videókhoz, 360 fokos panorámaképekhez, útikönyvekhez, valamint megtudhatják, mik a desztináció legfontosabb látnivalói, programjai. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk