hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs vezető a Wizz Airnél

A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy június 8-ától Tamara Vallois-t nevezi ki kommunikációs vezetőnek. Vallois a vállalat budapesti irodájában dolgozik majd és Owain Jones vállalati kapcsolatokért felelős igazgatónak fog jelenteni.

hirdetés

„Tamara az elmúlt három évet a Wizz Air kommunikációs csapatában töltötte, és nagyon örülünk, hogy személyében cégen belülről tölthetjük be ezt a pozíciót” – mondta Jones. „A külső és belső kommunikáció vezetőjeként olyan kommunikációs csapatot irányít majd és gazdagít az FMCG és autóipari szektorban szerzett széleskörű tapasztalatával, amely iparágunkban már most is kiváló hírnévnek örvend.”

Tamara Vallois (32) 2013-ban vállalati kommunikációs menedzserként csatlakozott a Wizz Airhez. Ezt megelőzően a Colgate-Palmolive-nél, a General Motors-nál és az Agoda.com-nál dolgozott kommunikáció és marketing területen. Új pozíciójában Doug Olivert váltja, aki 2015-ben átmeneti megbízatás keretében csatlakozott a WIZZ-hez, most pedig visszatér az Egyesült Államokba.

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 68 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 420 útvonalat kínál 25 bázisról, 124 desztinációra, 39 országban. A Wizz Airnél megközelítőleg 2600 szakember dolgozik, a 2016. március 31-én zárult pénzügyi évben 20 millió utas választotta a légitársaságot. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk