hirdetés

Újabb tragédia Lengyelországban: ezúttal egy hotel gyulladt ki

Az Opole melletti Chrząstowice városában található szálloda- és szabadidőkomplexumban tűz ütött ki, a tűzoltók még mindig keresnek négy embert.

hirdetés

A hatalmas terület a szálláshelyeken kívül úszómedencével, teniszpályákkal, tekepályával, lőtérrel és vendéglővel is rendelkezik. A tomboló lángok legalább egy ember életét követelték, azonban az áldozatok száma ennél magasabb is lehet, adja hírül a blikk.hu portál a fakt.pl információja nyomán.

Depositphotos
Depositphotos
 

A szálloda- és szabadidőkomplexumban szerda este ütött ki a tűz. A helyzet még mindig nincs tűzoltóság ellenőrzése alatt, közölte Łukasz Nowak, az Állami Tűzoltóság tartományi parancsnokságának szóvivője éjfél körül a PAP lengyel hírügynökséggel.

Az állami tűzoltóság opolei szóvivője a PAP-nak elmondta, hogy 18 óra után az opolei tűzoltóság ügyeletére bejelentés érkezett arról, hogy tűz ütött ki a chrząstowicei szálloda- és szabadidőkomplexumban.

15 tűzoltóegység érkezett eddig a helyszínre. Az előzetes információk szerint három ember megsérült, egyikük meghalt. Az áldozatok számáról még nincs pontos információ, négy embert keresnek – mondta Nowak, aki hozzátette: nem tudni, hogy a keresett személyek az épületben vannak-e, vagy sikerült korábban elmenekülniük.

 

(forrás: fakt.pl / blikk.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk