Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén

Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén 

Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
A Budapest Marriott Hotel aktívan tesz a Down-szindrómásokért

A Budapest Marriott Hotel aktívan tesz a Down-szindrómásokért 

November 8-án a Budapest Marriott hotel egy különleges eseménynek adott otthont. Lugosi Dóri kezdeményezésére egy érzékenyítő célú projekt született, amibe a szállodán kívül becsatlakozott a Down Alapítvány is. Céljuk megmutatni, hogy a Down-szindróma messze nem végzetes és igenis van jövő a a diagnózis után is.
A Budapest Marriott-nak már saját desszertje is van

A Budapest Marriott-nak már saját desszertje is van 

„Titkos varázslat”, azaz „Secret Charm” az ötcsillagos budapesti ház új signature desszertje, amely Raj Ráchel kreációja.
Bárt nyit a tetőn a Budapest Marriott Hotel

Bárt nyit a tetőn a Budapest Marriott Hotel 

25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. A földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kap. Ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar.
Elkészült a Budapest Marriott Hotel rendezvényszintje

Elkészült a Budapest Marriott Hotel rendezvényszintje 

A két hónapig tartó felújítási munkálatok befejeztével modern, bauhaus és kubizmus által inspirált belső terekkel tér vissza a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne, a Budapest Marriott Hotel.

Nyárra teljesen megújul a Budapest Marriott Hotel 

Jelentős, kétszámjegyű növekedés jellemezte a Budapest Marriott Hotelbe érkező közel- és távol-keleti vendégek számát, emellett egyre nagyobb az igény a rendezvény jellegű szolgáltatásokra. A nagypresztízsű szálloda adatai megfelelnek a hazai trendeknek.
Két séffel erősít megújuló éttermében a Budapest Marriott Hotel

Két séffel erősít megújuló éttermében a Budapest Marriott Hotel 

Két új mesterszakácsot köszöntött a Budapest Marriott Hotel a csapatában. Konstantinos Kranakis executive séf és Varga Roland éttermi séf felelnek a márciusban újranyitó, friss koncepció szerint átalakított étteremért.
Megújul a Budapest Marriott Hotel

Megújul a Budapest Marriott Hotel 

Befejeződött a felújítási munkálatok első üteme a Budapest Marriott Hotelben. A május 28-i nyílt nap alkalmával a szakmai közönség előtt is bemutatkozott a szálloda 363 teljesen átalakított szobája.

Aranynap-díj 2015 

Immáron tizenegyedik alkalommal adták át az Aranynap-díjat 2016. március 31-én. Az idei gála helyszíne az ötcsillagos szállodai kategória nyertese, a Budapest Marriott Hotel volt.

A Marriott a fiatalokért 

A Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center idén második alkalommal vett részt a Youth Carrier Initiative programban.

Új konyhafőnök a Budapest Marriott Hotel peppers! Mediterreanen Grill étterem élén 

Az új konyhafőnök, Maráczi Imre jelentős tapasztalat birtokában vette át új pozícióját.

Új csoportos értékesítési vezető a Budapest Marriott Hotelnél 

Bardóczi Andrea, a Budapest Marrriott Hotel csoportos értékesítési igazgatói pozícióját tölti be 2015.szeptemberétől, miután Kele Annamária anyai kihívások elé néz.

Új vezérigazgató a Budapest Marriott Hotelnél 

Rick Enders korábban a prágai Marriott Hotel és Longin Center vezérigazgatója volt.

Egy nagy köszönet - öt európai városban 

A Marriott három budapesti szállodája, a Budapest Marriott Hotel, a Millennium Court, Marriott Executive Apartments és a Courtyard by Marriott Budapest City Center látták vendégül csütörtökön öt másik európai várossal együtt a szállodalánc legfontosabb európai ügyfeleinek képviselőit.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!