Maráczi Imre pályafutását szakács gyakornokként kezdte Kempinski Hotel Corvinus Budapest szállodában és innen küzdette fel magát a német Michelin csillagos Gasthof & Weingut Scwarzer Adler étterem főszakácsának.
Négy évet töltött Németországban, majd haza költözött Magyarországra, ahol az újonnan nyíló Pólus Palace Golf Club Hotel Therman szálloda főszakácsaként tevékenykedett. Pár év múlva újra külföldön, az egyiptomi Hilton és Kempinski hotel főszakácsaként folytathatta karrierjét. Ezt követően, a Karibi-szigeteki paradicsomban, Arubán töltött el pár évet az InterContinental szálloda konyhafőnökeként, ahol egzotikus ételek széles választékával ismerkedhetett meg, és számos hírességnek főzhetett.
Ezután lehetőséget kapott a Budapest Marriott Hotel éttermének vezetésére. Maráczi Imre a szezonális ételkülönlegességekre, friss piaci hozzávalókból készített ételekre inspirálódva, folyamatosan fejleszteni kívánja a szálloda éttermi, és bankett ajánlatait - tudtuk meg a szálloda illetékeseitől.
Forrás: Turizmus Online