Újabb nemzetközi elismerést kapott a Magyar Zene Háza

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Magyar Zene Háza 

Európa leginspirálóbb turisztikai célpontjai közé választották a Magyar Zene Házát a brit The Guardian olvasói.
Két magyar szőlőbirtok a világ legjobbjai között

Két magyar szőlőbirtok a világ legjobbjai között 

A World’s Best Vineyards újra összeállította a világ legjobb szőlőbirtokainak listáját, amelyek nemcsak felejthetetlen élményt és kiváló borokat kínálnak, de többségében építészeti remekművek is.
Csillagot kapott a Celebrity Cruises

Csillagot kapott a Celebrity Cruises 

A Celebrity Cruises lett az első óceánjáró hajótársaság, amely elnyerte a Forbes Travel Guide (FTG) Star Award díját. Ez az első év, amikor a Forbes Travel Guide egy óceáni hajóút kategóriát mutat be.
Előkelő listán a budapesti Kempinski

Előkelő listán a budapesti Kempinski 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest sorozatban hetedik alkalommal szerepel a Forbes Travel Guide (FTG) listáján.
Németország megint bezsebelt egy elismerést fenntarthatóság témában

Németország megint bezsebelt egy elismerést fenntarthatóság témában 

Az Anholt Ipsos Nation Brands Index (NBI) 2022-es felmérésében Németország sorban hatodszor és összesen nyolcszor ért el első helyezést a 60 ország között végzett összehasonlításban.
Magyar cukrász sikere Párizsban

Magyar cukrász sikere Párizsban 

Neves francia lapba került be a magyar cukrász desszertje.
Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája címet kapta

Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája címet kapta 

A tavalyi sikerek után, idén ismét díjat nyert a BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards versenyén. A nemzetközi megmérettetésen a kastély idén Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának díját nyerte el, ezzel bővítve nemzetközi és hazai elismerésének listáját - tájékoztatta lapunkat a BDPST Group.
Szívmelengető elismerés a METRO-nak

Szívmelengető elismerés a METRO-nak 

Családbarát Munkahely címet kapott a METRO magyarországi áruházlánca. A nagy múltú nemzetközi vállalat elsősorban rugalmas, az egyedi élethelyzetekhez igazodó munkaidő- és juttatási megoldásaival érdemelte ki ezt az elismerést. 
Húsz év alatt 180 ezerszer fordultak a sárvári Tourinform irodához

Húsz év alatt 180 ezerszer fordultak a sárvári Tourinform irodához 

 Közel 6 ezer napon át, 44 ezer órában álltak az érdeklődők rendelkezésére. 
Air France elismerés

Air France elismerés 

Európa legjobb légitársasága lett a Skytrax felmérése szerint.

Újabb díj a Hello Wood ikonikus kabinjának 

A világ leginnovatívabb épületei közé sorolta a Német Formatervezési Tanács a magyar Hello Wood futurisztikus kabinját.

Elismerés az Emirates-nek 

Az Emirates nyerte a 2021-es Business Excellence díjat „A legjobb légitársaság” kategóriában.

Izgalmas a koncepciója a Magyar Pavilon épületének 

Az online elérhető városkalauz, a Time Out Dubai a közelgő világkiállítás 15 legizgalmasabb épülete közé válogatta a Magyar Pavilont.

Füredi helyzet: sok vendég, last minute foglalások, induló csapatépítés  

Az egyik hazai utazási magazin 2020-ban a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort-ot választotta az év wellness szállodájának. A díjat a ház tulajdonos-igazgatója, Rádóczy Andrea vette át a július 21-én Continental Hotel Budapestben. 

TripAdvisor toplistán a Hotel Clark 

A világ első számú utazási kalauza szerint a 25 top európai szállodák közt a helye.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu 

Turizmus kategóriában a repjegy.hu nyerte Az „Év Honlapja” minőségi díját. A zsűri elsősorban az oldal 2020-as megújulását díjazta.

Komoly elismerés a Wizz Airnek 

A világ legbiztonságosabb diszkont légitársaságai közé választották.

Elismerés az AEGEAN-nek 

A görög légitársaság a Skytrax 4 csillagos COVID-19 biztonsági minősítéssel rendelkezők köré került.

Innovatív fejlesztésért nemzetközi boros elismerés 

A Taste Hungary csapata nyerte el a londoni Drinks Business Wine Tourism díját. 

A Hapag Llyod Crusises hajói a világ legjobbjai között 

A Hapag-Llyod Cruises hajótársaság flottájába tartozó Europa és Europa2 rangos elimerésben részesültek.

Turisztikai szakembereket díjazott a minisztérium 

Oklevélben részesült Neubauer Sándorné, a Veszprémi Turisztikai Egyesület elnöke, a Villa Medici Hotel és Étterem egyik tulajdonosa valamint Dr. Lőrincz Katalin, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar Turizmus Intézeti Tanszék egyetemi docense.

Az Air New Zealand az év légitársasága 

Kihirdette az év légitársaságait az Airlineratings.com szakmai oldal. A 13 kategóriában meghirdetett győztesek között megtalálható a Qantas, a Cathay Pacific Airways, az Etihad Airways és még sokan mások. Európából meglepetésre csupán két társaság a legjobbak között.

Turisztikai szakemberek kaptak állami kitüntetéseket 

Augusztus 20. alkalmából több hazai turisztikai szakember részesült állami elismerésben.

Újabb jelentős díj a Balatontouristnak 

Újabb jelentős díjjal gazdagodott a Balatontourist gyűjteménye. A napokban a hollandiai Utrechtben megrendezett Vakantiebeurs turisztikai vásáron Alan Rogers 2013 Welcome Award oklevéllel ismerték el a révfülöpi Napfény kemping működését.

78 pályázat nyert Magyar Termék Nagydíjat 

Minden eddiginél több pályázat érkezett idén a Magyar Termék Nagydíj® elnyerésére, a bírált pályázatok közül, 78-at, az előző évhez képest 32%-kal többet tűntettek ki Magyarország legtekintélyesebb, nem szakma specifikus, minőségtanúsító rendszerében.

A bécsi lett Európa legjobb állatkertje 

Ismét a Schönbrunni Állatkert büszkélkedhet az „Európa legjobb Zoo”-ja címmel, amelyet harmadszor nyert el egymás után.A kutatással és a fajok gazdagságával előzte meg Lipcsét és Zürichet. 

Marencich-emlékérmet kapott három szakember 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2012 november 22-i Közgyűlésén Marencich emlékéremmel ismerte el dr. Erdei János, Kalla Kálmán és Vránich István kiemelkedő szakmai munkáját.

Károly Róbert Főiskola: élen a „zöld turizmus” megteremtésében 

A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola élen jár a „zöld turizmus” megteremtésében, folyamatosan olyan innovációkkal jelentkezik, amelyek nemcsak a hazai, hanem immáron a nemzetközi színtéren is elismertté tették az intézményt - közölte a Turizmus Online-nal a főiskola.

Lőrinc Katalin lett az Év TDM menedzsere 

A turisztikai desztinációs menedzsment (TDM) rendszer és a TDM szervezetek sikeres működésének ösztönzése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben megalapította „Az év TDM szervezete” és „Az év TDM menedzsere” díjat. A jelölteket a szakmai munka értékelése és a kialakított partnerségi kapcsolataik alapján a Magyar Turizmus Zrt. és a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Főosztálya nevezte meg.

Palóc-babamúzeum: beérett a sok munka gyümölcse 

Szakács Józsefné Mészáros Magda népi iparművész, a mátrafüredi palóc-babamúzeum alapítója, a Magyar Népművészet kategóriában Heves Megye Prima Díjasa lett és megkapta a vele járó Príma szobrot is.

Díjat nyert a Lufthansa City Center MOREA Travel 

A hétvégén rendezték Görögországban, 65 ország 480 résztvevőjével, a Lufthansa City Center utazási irodák éves világkongresszusát.

Rangos elismerés Niklai Ákosnak 

A Budapesti Gazdasági Főiskola Szenátusa a Professor Honoris Causa címet adományozta dr. Niklai Ákosnak, a Magyar Turizmus Zrt. korábbi elnökének, a Magyar Szállodaszövetség tiszteletbeli volt elnökének, a HOTREC / Európai Szállodák, Éttermek Szövetsége / vezetőségi tagjának, a Kárpátia Étterem és Vendéglátóipari Kft. ügyvezető igazgatójának annak elismeréséül, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdasági Tanácsának elnökeként, rendszeres óraadóként hozzájárult az Intézmény stratégiai célkitűzéseinek meghatározásához, megvalósításához, hogy munkásságával gyarapította a BGF tudományos, kulturális, művészeti és gazdasági értékeit, illetve jelentősen közreműködött ezen értékek megőrzésében.

Díjeső az Accornál 

Az Accor szállodacsoport a szakma egyik legnagyobb nemzetközi elismerését vehette át a foglalások könnyítését segítő online ügyfélmenedzsment-rendszeréért és innovatív lojalitásprogramjáért. Az Accor magyarországi szállodáit az üzleti ügyfelek hatékony kiszolgálásáért Business Superbrands díjjal is jutalmazták.

Magyar spa szakember Európa legjobbjai között 

Torhosi Tünde kozmetikus mester, spa és wellness manager - a Spirit Hotel Thermal Spa spa supervisora, a NaturMed Hotel Carbona Beauty Center vezetője és wellness tanácsadója - „Blue Diamond” díjat nyert, melyet minden évben egy nemzetközi szakmai zsűri ítél oda Európa legkiemelkedőbb spa menedzsereinek.

Ismét elismerték a Fried Kastélyt 

2011-ben az eSzállás belföldi turisztikai portál egy online „Év Szálláshelye” szavazást hirdetett látogatói között - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.

Budapest Airport: szigorú széndioxid szint szerint 

Rangos környezetvédelmi elismerést kapott a világ repülőtereinek európai szakmai szervezetétől (ACI Europe) a Budapest Airport (BA) - közölte a Turizmus Online-nal Hardy Mihály, a BA vállalati kapcsolatok igazgatója. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!