A világ legszebbjei közé választották ezt a budapesti konyhát

A világ legszebbjei közé választották ezt a budapesti konyhát 

A világ egyik vezető konyhatechnológiai óriása, az olasz Valcucine budapesti konyhát választott a tavalyi év legjobb projektjei közé.
Itt a Gastro Design díjátadó fotógalériája

Itt a Gastro Design díjátadó fotógalériája 

A díjátadóra exkluzív környezetben, több mint száz fő részvételével gálavacsora keretében került sor október 9-én, a budai Larus Rendezvényközpontban, ahol sztárfellépőként Danics Dóra szórakoztatta a vendégeket.
Gastro Design Award 2017 – Itt a győztesek névsora

Gastro Design Award 2017 – Itt a győztesek névsora 

Október 9-én kihirdették, melyik lett Magyarország legdizájnosabb étterme és melyek lettek az ország legszebb szállodái.

Gastro Design Award 2017 – Egy héttel kitoltuk a nevezési határidőt! 

Még egy hétig pályázhatnak a hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei a megújult Gastro Design versenyre. A meghosszabbított nevezési határidő: július 7. péntek. 
Gastro Design 2016: Gratulálunk a nyerteseknek!

Gastro Design 2016: Gratulálunk a nyerteseknek! 

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja. Ezek voltak a főbb szempontok, amelyek alapján megmérették a pályamunkákat az idén harmadik alkalommal megrendezett Gastro Design versenyen.

Gastro Design 2015: tarolt a St.Andrea és a Kollázs 

Kiderült, hogy melyek a legszebb és legkreatívabb hazai vendéglátóhelyek: szeptember 22-én ünnepélyes díjátadó keretében, az Extra Budapestben kihirdették a Gastro Design 2015 eredményét.

Íme a Gastro Design 2015 közönségszavazásának jelöltjei 

A Gastro Design 2015 döntősei közül szakértő zsűritagjaink 6 vendéglátóhelyet javasoltak a Gastro Design 2015 közönségdíjára. Kattintás után látható a jelöltek névsora és indulhat a szavazás!
Megvannak a Gastro Design 2015 döntősei!

Megvannak a Gastro Design 2015 döntősei! 

A 65 beérkezett pályamű közül 36-ot juttatott a döntőbe a szakmai zsűri a Gastro Design 2015 pályázaton.

Kié lesz 2015 legszebb vendéglátóhelye? 

Gastro Design 2015 versenyünk keretén belül keressük Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, food truck-jait, vidéki csárdáit és szórakozóhelyeit! Nevezési határidő: augusztus 7.
Ezek a legszebb hazai vendéglátóhelyek

Ezek a legszebb hazai vendéglátóhelyek 

Kiderült, hogy melyek a legszebb és legkreatívabb hazai vendéglátóhelyek: a hétvégén a Kiosk Budapestben kihirdették a Gastro Design verseny eredményét.

Kihirdették a Gastro Design verseny döntőseit 

A nyolcvankét beérkezett pályamű közül 30-at juttatott a döntőbe a szakmai zsűri a Gastro Design pályázaton.

82 nevezés érkezett az első Gastro Design versenyre 

Gastro Design néven szervezett versenyt a Turizmus Trend/Vendég & Hotel, melyre minden várakozást felülmúló számú pályázat érkezett.

A világ legszebb éttermei 

Milyen egy étterem a víz alatt, több emeletes magasságban, egy barlangban vagy akár egy vízesés közepén? Képösszeállításunkban a világ legszebb és legegyedibb éttermeit tekintheti meg. 

Hosszabbítás a Gastro Design versenyen 

Gastro Design néven szervez versenyt a Turizmus Trend/Vendég & Hotel. Az eredeti jelentkezési határidő augusztus 8-án járt le, de a hosszabbítás után még van két hét a pályázatok leadására.

Keressük a legszebb éttermeket, bárokat, a legjobb kreatív megoldásokat! 

Gastro Design verseny a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap szervezésében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!