Keressük a legszebb éttermeket, bárokat, a legjobb kreatív megoldásokat!

Gastro Design verseny a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap szervezésében.

Egy étteremben a legfontosabb az ételek minősége és a szerviz kifogástalan, magas színvonala, ugyanakkor a vendéglátóegység vizuális megjelenése is fontos szerepet játszik a vendégek megnyerésében.

Sok munkát fektetett az étlap és az itallap megtervezésére? Álmatlan éjszakákon próbálta elképzelni, milyen legyen az ideális a honlap és az étterem arculata? Együtt izgult a belsőépítésszel a legharmonikusabb tér kialakításakor?

Ha úgy érzi, jogosan büszke vendéglátó-ipari egysége étlapjára, itallapjára, grafikus arculatára, weboldalára, belső kialakítására, mutassa meg másoknak is, nevezzen Gastro Design versenyünkre! Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálja el a pályázatokat, ugyanakkor a nagyközönség szavazatai alapján különdíjakat is kiadunk a legjobbaknak.

A Turizmus Trend szaklap keresi Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, különleges kifőzdéit és szórakozóhelyeit! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.

Várjuk bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, streetfood stb.) pályázatát.

Összesen 6 kategóriában várjuk a nevezéseket. Ezek a következők:

1. ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN
A kategóriában a vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

2. WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG
A kategóriában a vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

3. LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT
A kategóriában a vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

4. VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK
Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

5. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

6. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületünkön, a www.turizmusonline.hu-n és a www.kreativ.hu-n, illetve Facebook oldalunkon, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.

Nevezési határidő: Augusztus 22. péntek 18.00

Nevezési díj: 9 900 Ft + áfa / nevezés

A ZSŰRI TAGJAI:

Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos
Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser
Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész
Ráday Dávid, Hello Woods
Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

Küldjön egy képet kedvenc étterméről, értékes ajándékutalványt nyerhet!

Melyik az ország legszebb étterme? Hol van a legszebb kerthelyiség? Hol találkozott a legegyedibb étlappal? Töltsön fel egy képet kedvenc vendéglátóhelyéről az Instagramra #gastrodesign2014 hashtaggel és értékes vouchereket nyerhet!

A Gastro Design verseny közönségszavazásán a nagyközönség fotóit várjuk kedvenc éttermeikről, kerthelyiségeikről, étlapjaikról, esetleg egyéb ötletes kiegészítőkről. A szavazáshoz nem kell mást tenni csak Instagramon bejelentkezni az adott helyről, feltölteni egy képet #gastrodesign2014 hashtaggel ellátni és ezzel máris több eséllyel indulhat a versenyen kedvenc vendéglátóhelyünk.

Fontos, hogy a közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny 6 kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést.

A közönségszavazásban minden indulónak biztosítunk egy nyomtatásra kész flyert, melyet csak ki kell nyomtatni és a vendégek számára jól látható helyen elhelyezni.

A szavazók között pedig értékes vouchereket sorsolunk ki.

Jelentkezés és további info: Légrády Edit, e: [email protected] ,t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579


Zenei élmények országhatáron innen és túl

Zenei élmények országhatáron innen és túl 

A Határtalan nyár rendezvénysorozat továbbra is sokszínű kulturális élményeket kínál mindenki számára.
Több ezren vettek részt a hétvégi sáros futáson

Több ezren vettek részt a hétvégi sáros futáson 

A nyáregyházi motocross pálya ezen a napon igazi kalandparkká változott.
Itt a friss globális hőtérkép

Itt a friss globális hőtérkép 

Bolygónk rendületlenül melegszik, kivétel volt a hazai hideg május.
Szent Iván éjszakáján chill a város felett

Szent Iván éjszakáján chill a város felett 

Az év legrövidebb éjszakájához kötődő alkalom világszerte a fény és a nyár ünnepe.
Öbölátúszás Tihany-Balatonfüred között: 1521 résztvevővel

Öbölátúszás Tihany-Balatonfüred között: 1521 résztvevővel 

Június 14-én 1521-en vágtak neki, hogy átszeljék a Balaton egyik legikonikusabb öblét Tihany és Balatonfüred között.
Múzeumok Éjszakája – ízelítő a székesfehérvári programokból

Múzeumok Éjszakája – ízelítő a székesfehérvári programokból 

Régész színház kulisszái, Csodapatika, kódfejtős nyomozás, retro buszozás.
Gyógyvizek birodalma:  célcsoportok és gyógyturizmus – tudósítás a konferenciáról 2. rész

Gyógyvizek birodalma: célcsoportok és gyógyturizmus – tudósítás a konferenciáról 2. rész 

A beszélgetés célja volt annak bemutatása, hogy a fürdőgyógyászat nemcsak hagyomány, hanem komoly tudományos potenciállal rendelkező, jövőformáló ágazat is.
Nyár a szolnoki RepTárban

Nyár a szolnoki RepTárban 

A gyerekek örömére egész nyáron nyitva a tematikus repülős játszótér, ahol játékos formában ismerkedhetnek a repülés világával.
Miért távozott a Hagymatikum vezetője?

Miért távozott a Hagymatikum vezetője? 

A távozás hátterében az elmúlt másfél-két év intenzív munkaterhelése áll.
Egész nyáron ingyenes tárlat a Brody House-ban

Egész nyáron ingyenes tárlat a Brody House-ban 

„Ha már itt vagyunk – Kristóffal” címen nyílik kiállítás.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.