Keressük a legszebb éttermeket, bárokat, a legjobb kreatív megoldásokat!

Gastro Design verseny a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap szervezésében.

Egy étteremben a legfontosabb az ételek minősége és a szerviz kifogástalan, magas színvonala, ugyanakkor a vendéglátóegység vizuális megjelenése is fontos szerepet játszik a vendégek megnyerésében.

Sok munkát fektetett az étlap és az itallap megtervezésére? Álmatlan éjszakákon próbálta elképzelni, milyen legyen az ideális a honlap és az étterem arculata? Együtt izgult a belsőépítésszel a legharmonikusabb tér kialakításakor?

Ha úgy érzi, jogosan büszke vendéglátó-ipari egysége étlapjára, itallapjára, grafikus arculatára, weboldalára, belső kialakítására, mutassa meg másoknak is, nevezzen Gastro Design versenyünkre! Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálja el a pályázatokat, ugyanakkor a nagyközönség szavazatai alapján különdíjakat is kiadunk a legjobbaknak.

A Turizmus Trend szaklap keresi Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, különleges kifőzdéit és szórakozóhelyeit! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.

Várjuk bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, streetfood stb.) pályázatát.

Összesen 6 kategóriában várjuk a nevezéseket. Ezek a következők:

1. ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN
A kategóriában a vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

2. WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG
A kategóriában a vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

3. LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT
A kategóriában a vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

4. VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK
Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

5. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

6. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületünkön, a www.turizmusonline.hu-n és a www.kreativ.hu-n, illetve Facebook oldalunkon, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.

Nevezési határidő: Augusztus 22. péntek 18.00

Nevezési díj: 9 900 Ft + áfa / nevezés

A ZSŰRI TAGJAI:

Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos
Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser
Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész
Ráday Dávid, Hello Woods
Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

Küldjön egy képet kedvenc étterméről, értékes ajándékutalványt nyerhet!

Melyik az ország legszebb étterme? Hol van a legszebb kerthelyiség? Hol találkozott a legegyedibb étlappal? Töltsön fel egy képet kedvenc vendéglátóhelyéről az Instagramra #gastrodesign2014 hashtaggel és értékes vouchereket nyerhet!

A Gastro Design verseny közönségszavazásán a nagyközönség fotóit várjuk kedvenc éttermeikről, kerthelyiségeikről, étlapjaikról, esetleg egyéb ötletes kiegészítőkről. A szavazáshoz nem kell mást tenni csak Instagramon bejelentkezni az adott helyről, feltölteni egy képet #gastrodesign2014 hashtaggel ellátni és ezzel máris több eséllyel indulhat a versenyen kedvenc vendéglátóhelyünk.

Fontos, hogy a közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny 6 kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést.

A közönségszavazásban minden indulónak biztosítunk egy nyomtatásra kész flyert, melyet csak ki kell nyomtatni és a vendégek számára jól látható helyen elhelyezni.

A szavazók között pedig értékes vouchereket sorsolunk ki.

Jelentkezés és további info: Légrády Edit, e: [email protected] ,t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.