Megvannak a Gastro Design 2015 döntősei!

A 65 beérkezett pályamű közül 36-ot juttatott a döntőbe a szakmai zsűri a Gastro Design 2015 pályázaton.

Szeptember 7-én, hétfőn összeült a szakmai zsűri, hogy értékelje a második alkalommal megrendezett Gastro Design pályázatra beadott pályaműveket. 

A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.

 

Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálta el a pályázatokat, elsőkörben zárt rendszerű online zsűrizésen, szeptember 7-én pedig a személyes zsűrizésre is sor került. A zsűri a beérkezett pályaművek túlnyomó többségét színvonalasnak, igényesnek minősítette, így nem véletlen, hogy a döntőbe jutott versenyművek listáján 36 pályázat szerepel. Idén is lesz közönségszavazás, amelyen a szakértő zsűi által javasolt vendéglátóhelyek fognak megmérettetni a Turizmus Online oldalán. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

A döntőbe került pályázók mindegyike elismerő oklevélben részesül, és közülük kerülnek majd ki a díjazottak is. A végeredményt szeptember 22-én  ünnepélyes díjátadón hozzuk nyilvánosságra.A díjátadó részleteivel hamarosan jelentkezünk. 

Összesen 6 kategóriában várták a szervezők a nevezéseket, több esetben szétválasztva a kisebb és nagyobb kapacitású vendéglátóhelyeket.

A zsűri tagjai:

  • Bakody Katalin, JAB Csoport, igazgató
  • Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
  • Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
  • Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
  • Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
  • Mesterházy Dorka, Mazel Tov
  • Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
  • Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
  • Segal Viktor, gasztronómiai tanácsadó
  • Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
  • Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő

Íme a Gastro Design 2015 döntősei:

Logó és grafikus arculat - 40 fő alatt

Faszaládé grafikus arculat

Chez Dodo Artisan Macaron and Café arculata

Logó és grafikus arculat - 40 fő felett

A Matrjoska Bisztró grafikus arculata

Extra logó és grafikus arculat

A Raqpart grafikus arculata

Mazel Tov arculat

Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében

Weboldal és mobiloldal design és felhasználhatóság - 40 fő felett

Mazel Tov weboldal

A Matrjoska bisztró weblapja

Extra weboldal

Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében

Szamos Egyedi Válogatás

Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő alatt

Chez Dodo Artisan Macaron and Café belsőépítészeti megoldásai

Vinotéka Etyek Öreghegyén

Funky Pho belsőépítészet

Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő felett

Extra vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar enteriőrje

Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében

Corinthia Hotel Budapest 

Gasztronómia és Design egy húron pendül - Ária Hotel

Mala Garden

A Gundel Palota falai között

Buddha-Bar Budapest - Restaurant, Bar, Lounge

KAJAHU #FoodTogether

A Matrjoska bisztró enteriőrje

Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - nyitott tér 40 fő felett

Gasztronómia és Design egy húron pendül - Ária Hotel

Gasztronómia és Design egy húron pendül - Émile

Mala Garden

Raqpart

Étlap- és itallapdesign - 40 fő alatt

Étlap- és itallapdesign - TUK TUK BAR

Bonne Chance Étterem

Étlap- és itallapdesign - 40 fő felett

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar étlap- és itallapdesignja

Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében


Vendéglátóipari kiegészítők - 40 fő felett

Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében

Vakvarjú Étterem vendéglátóipari kiegészítők

Sörkert & Grill Garden - Gasztronómia és természet páratlan találkozása

Forrás: Turizmus Online


Nyár a szolnoki RepTárban

Nyár a szolnoki RepTárban 

A gyerekek örömére egész nyáron nyitva a tematikus repülős játszótér, ahol játékos formában ismerkedhetnek a repülés világával.
Miért távozott a Hagymatikum vezetője?

Miért távozott a Hagymatikum vezetője? 

A távozás hátterében az elmúlt másfél-két év intenzív munkaterhelése áll.
Egész nyáron ingyenes tárlat a Brody House-ban

Egész nyáron ingyenes tárlat a Brody House-ban 

„Ha már itt vagyunk – Kristóffal” címen nyílik kiállítás.
Kerékpáros szakmai konferencia Balatonfüreden

Kerékpáros szakmai konferencia Balatonfüreden 

Három nap, több mint ötven nemzetközi szakértő és rengeteg inspiráló előadás.
Zseblámpával a székesegyházban

Zseblámpával a székesegyházban 

Többek között a Szent Mihály Főszékesegyház harangtornyát is felfedezhetik azok, akik a Múzeumok Éjszakáján a veszprémi várnegyedbe látogatnak.
Októberben indiai esküvő-workshop Budapesten

Októberben indiai esküvő-workshop Budapesten  

A brit-indiai Priti Raichura, a luxusesküvők nemzetközi szakértője a HotelPremio Group-pal együttműködve workshopot szervez.
Rangos díjat nyert a budapesti sportlétesítmény

Rangos díjat nyert a budapesti sportlétesítmény 

Budapest ikonikus sportlétesítménye, a Nemzeti Atlétikai Központ páratlan sikert aratott a világ egyik legjelentősebb építészeti megmérettetésén, a 13. Architizer A+Awards-on. 
Jubileumot ünnepel a hazai szafari park

Jubileumot ünnepel a hazai szafari park 

A Richter Safari Park az évforduló alkalmából ingyenes programokkal és születésnapi bulival ünnepel 2025. június 14-én.
Akadályfutás és sár – hétvégén jön a futók erőpróbája

Akadályfutás és sár – hétvégén jön a futók erőpróbája 

Futás, csúszás, kúszás, mászás, trükkös akadályok és rengeteg sár – hétvégén ismét megrendezik Nyáregyházán a Brutálfutást.
Nyári kalandok a Városligetben

Nyári kalandok a Városligetben 

A Liget Budapest Projekt keretében újjászületett park ismét gazdag programkínálattal készül.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.