Íme a Gastro Design 2015 közönségszavazásának jelöltjei

A Gastro Design 2015 döntősei közül szakértő zsűritagjaink 6 vendéglátóhelyet javasoltak a Gastro Design 2015 közönségdíjára. Kattintás után látható a jelöltek névsora és indulhat a szavazás!

A szavazás mindenki számára nyitott. 10-es skálán 1-10-ig lehet értékelni a jelölteket. A szavazás szeptember 22-én kedden 12.00-kor zárul. A legjobb átlagpontot elérő jelölt lesz a Gastro Design 2015 közönségdíjasa. Az, hogy ki nyeri meg ezt a megtisztelő címet a Gastro Design 2015 ünnepélyes díjátadóján derül majd ki.

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.)

A díjátadón való részvétel ingyenes!

És most lássuk a jelölteket:

Ária Hotel Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_aria_hotel_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

Chez Dodo Artisan Macaron and Café

 

{rate|name=gastro_design_2015_chez_dodo_artisan_macaron_and_cafe|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Émile

{rate|name=gastro_design_2015_emile|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Extra Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_extra_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Kollázs Brasserie & Bar

 

{rate|name=gastro_design_2015_kollazs_brasserie_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

St. Andrea Wine & Gourmet Bár

{rate|name=gastro_design_2015_st_andrea_wine_gourmet_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

 


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.