Íme a Gastro Design 2015 közönségszavazásának jelöltjei

A Gastro Design 2015 döntősei közül szakértő zsűritagjaink 6 vendéglátóhelyet javasoltak a Gastro Design 2015 közönségdíjára. Kattintás után látható a jelöltek névsora és indulhat a szavazás!

A szavazás mindenki számára nyitott. 10-es skálán 1-10-ig lehet értékelni a jelölteket. A szavazás szeptember 22-én kedden 12.00-kor zárul. A legjobb átlagpontot elérő jelölt lesz a Gastro Design 2015 közönségdíjasa. Az, hogy ki nyeri meg ezt a megtisztelő címet a Gastro Design 2015 ünnepélyes díjátadóján derül majd ki.

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.)

A díjátadón való részvétel ingyenes!

És most lássuk a jelölteket:

Ária Hotel Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_aria_hotel_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

Chez Dodo Artisan Macaron and Café

 

{rate|name=gastro_design_2015_chez_dodo_artisan_macaron_and_cafe|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Émile

{rate|name=gastro_design_2015_emile|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Extra Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_extra_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Kollázs Brasserie & Bar

 

{rate|name=gastro_design_2015_kollazs_brasserie_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

St. Andrea Wine & Gourmet Bár

{rate|name=gastro_design_2015_st_andrea_wine_gourmet_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

 


A Botaniq Bár és a Bibo is ott lesz a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott lesz a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.