Íme a Gastro Design 2015 közönségszavazásának jelöltjei

A Gastro Design 2015 döntősei közül szakértő zsűritagjaink 6 vendéglátóhelyet javasoltak a Gastro Design 2015 közönségdíjára. Kattintás után látható a jelöltek névsora és indulhat a szavazás!

A szavazás mindenki számára nyitott. 10-es skálán 1-10-ig lehet értékelni a jelölteket. A szavazás szeptember 22-én kedden 12.00-kor zárul. A legjobb átlagpontot elérő jelölt lesz a Gastro Design 2015 közönségdíjasa. Az, hogy ki nyeri meg ezt a megtisztelő címet a Gastro Design 2015 ünnepélyes díjátadóján derül majd ki.

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.)

A díjátadón való részvétel ingyenes!

És most lássuk a jelölteket:

Ária Hotel Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_aria_hotel_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

Chez Dodo Artisan Macaron and Café

 

{rate|name=gastro_design_2015_chez_dodo_artisan_macaron_and_cafe|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Émile

{rate|name=gastro_design_2015_emile|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Extra Budapest

{rate|name=gastro_design_2015_extra_budapest|title=Értékelje a pályázatot 1-10ig!}

Kollázs Brasserie & Bar

 

{rate|name=gastro_design_2015_kollazs_brasserie_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

St. Andrea Wine & Gourmet Bár

{rate|name=gastro_design_2015_st_andrea_wine_gourmet_bar|title=Értékelje a pályázatot 1-10-ig!}

 


Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.
Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában

Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában 

Fényfestés, zene, borok és gasztroélmények a Miskolci Soho-ban.
Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.
Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.