A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap 2015 nyarán másodszor hirdeti meg nagysikerű Gastro Design versenyét. A versenyre hat különböző kategóriában nevezhetnek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák és szállodák vendéglátóegységei, illetve delikáteszüzletek.
A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó-ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.
A versenyen korábban nevezett vendéglátóegységek újra nevezhetőek és természetesen új nevezők jelentkezését is várjuk. Célunk, hogy Gastro Design versenyünk évről-évre megmérettetésre késztesse a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a vendéglátóhelyek kiváló színvonalát.
A versenyre pályázhat bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.). A beadott pályaműveket a vendéglátásban ismert és elismert gazdasági szakértők és kreatívszakemberek értékelik. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.
Nevezési határidő: augusztus 7. péntek
A zsűri tagjai:
- Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
- Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
- Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
- Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
- Mesterházy Dorka, Mazel Tov
- Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
- Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
- Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
- Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő
További zsűritagok felkérés alatt.
Bővebb információért kattintson a Gastro Design 2015 eseményoldalára.
Forrás: Vendég & Hotel
Forrás: Turizmus Online