A Gault&Millau belistázta Szlovénia legjobb éttermeit

A Gault&Millau belistázta Szlovénia legjobb éttermeit 

A neves francia étteremkalauz felkutatta az ország legjobbjai helyeit, és díjazta azokat is, akik kimagasló színvonalon és egyedi kulináris látásmóddal várják a gasztroutazókat. A 2023-as Gault&Millau kiadványba 180 étterem, 100 POP hely, 93 pincészet és 25 helyi farm helyet kapott; a nyertesek listája pedig új kategóriával, a legjobb tradicionális ízek készítőivel bővült.
Orosz kézbe került a legendás francia éttermi kalauz

Orosz kézbe került a legendás francia éttermi kalauz 

Pár éve még szenzáció lett volna a hír, de amióta emblematikus angol vagy francia hotelek, sportklubok, bortermelő gazdaságok kerülnek kínai, arab vagy orosz tulajdonosokhoz, a normális világgazdasági trend megszokott eseményeiről van szó.
Gault&Millau: Az év felfedezettje

Gault&Millau: Az év felfedezettje 

Alig vették a át Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap által meghirdetett Gastro Design verseny közönségszavazásának első díját, november 19-én, pontosan 8 hónappal a nyitás a St. Andrea Wine & Gourmet Bar és séfje, Barna Ádám átvették a Gault&Millau kalauz "Év felfedezettje" díját. A neves étteremkalauz emellett 15 ponttal  azaz 2 sapkával értékelte a konyhát, mely rendkívül nagy elismerés ilyen rövid idő alatt.

Itt a 2016. évi Gault&Millau kalauz díjazottak listája 

Megjelent a Gault&Millau Magyarország 2016-os étterem- és borkalauza. A kiadványt bemutató sajtótájékoztatón a zsűri által legjobbnak tartott szakmai teljesítményeket elismerő oklevelekkel díjazták. 
Sárvári luxushotel lett a legjobb a Gault&Millau szerint

Sárvári luxushotel lett a legjobb a Gault&Millau szerint 

A Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda a Gault&Millau szerint. A szigorú értékeléseiről híres kalauz magyar kiadása a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy ítélte meg, hogy az ötcsillagos sárvári luxushotel a legjobb magyarországi wellness szálloda.
Megvannak a 2015-ös Gault&Millau díjazottak

Megvannak a 2015-ös Gault&Millau díjazottak 

Kissé kaotikus ricsaj kellős közepette (az éttermesekről sok minden állítható, de az nem, ha sokan vannak egy helyütt, akkor rendben, csendben figyelnek) kihirdették az ősz egyik várva várt gasztroeseményén, a 2015. évi Gault&Millau Magyarország étterem- és borkalauz által odaítélt díjakat. Október 9-én, a Várban, a Magyar Nemzeti Galéria Báltermében.

Íme, Magyarország legjobb wellness szállodái 

A világ egyik legbefolyásosabb kalauza második alkalommal rangsorolta a hazai szálláshelyeket. A Gault&Millau Magyarország a napokban publikálta azoknak a hazai wellness szállodáknak a listáját, amelyek a legjobban teljesítették a különösen szigorú kritériumokat.
Anyukám mondta: itt a Gault & Millau’14

Anyukám mondta: itt a Gault & Millau’14 

Ezúttal nem egy frissiben felkapott fővárosi étterem, hanem egy észak-magyarországi, eldugott kis település vendéglátóhelye, az Anyukám mondta (Encs) kapta az Év étterme előkelő címet a Gault & Millau Magyarország 2014. évi kiadásának bemutatóján. Ahol történtek egyéb meglepetések is...
Elismerések a New York Salonnak

Elismerések a New York Salonnak 

A Salon esszenciális magyar gasztronómiát kínál, amely az ételek totális átalakítása ellenére kitart a hagyományos ízek mellett. Ezt az étterem-minősítők is elismerték, nemrégiben Michelin-ajánlást kapott a Salon, szerdán pedig kiderült: felkerült a legjobb 10 listájára a GAULT & MILLAU rangsorban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Group travel: next stop the Grand Est!

Group travel: next stop the Grand Est! 

The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.