Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata

Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata 

A Hunguest Hotels megújult arculata elnyerte a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award 2024 díjat a márkaidentitás kategóriában.
Megújult a Hunguest Hotels arculata

Megújult a Hunguest Hotels arculata 

A megújult arculat még inkább kifejezi a szállodaláncra jellemző szolgáltatások egyediségét: a különleges vízközeli élményeket, legyen az a Balaton vagy az ország legnépszerűbb fürdői közelében.
Nyártól a Hunguest üzemelteti ezt a szállodát is

Nyártól a Hunguest üzemelteti ezt a szállodát is 

A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.

A Hunguesttől vette a két osztrák hotelt a BDPST 

Hétfői hírlevelünkben írtunk arról, hogy a BDPST két osztrák szállodát vett, és decemberben nyitja őket újra. Ezeket a Hunguest Hotels-től vásárolta a társaság.
A Dunántúlon is terjeszkedik a Hunguest

A Dunántúlon is terjeszkedik a Hunguest 

Az Opus Global Nyrt-hez tartozó Hunguest Hotels üzemelteti majd koncessziós szerződés keretében a Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által fejlesztendő új szállodát a somogyi megyeszékhelyen.
A Hunguesthez kerül a Hotel Eger & Park

A Hunguesthez kerül a Hotel Eger & Park 

Észak-magyarországi, a környék legnagyobb befogadóképességű szállodájával bővül a Hunguest Hotels portfóliója. Az OPUS Global Nyrt-hez tartozó Hunguest-lánc már vételi szándéknyilatkozatot tett a négycsillagos házra.
Így segíti munkavállalóit a Hunguest

Így segíti munkavállalóit a Hunguest 

Júliusban és augusztusban négy szállodájában szervez nyári táborokat munkavállalói gyermekeinek a Hunguest Hotels.  A szállodalánc így próbál segíteni az alkalmazásában álló olyan kisgyermekes szülőknek, akik nehezen tudják megoldani a gyermekfelügyeletet az óvodai és általános iskolai nyári szünet idején - tudtuk meg a szállodavállalattól.
Ismét kinyitnak a Hunguest házak

Ismét kinyitnak a Hunguest házak 

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.
Megvan az új vezérigazgató a Hunguest élére

Megvan az új vezérigazgató a Hunguest élére 

Róna Andrea lesz a Hunguest Hotels új vezérigazgatója. Az Opus Global Nyrt. érdekeltségébe tartozó szállodalánc igazgatósága döntött az új vezérigazgató kinevezéséről, aki már alá is írta megbízatását.

Felfüggeszti szállodáinak működtetését a Hunguest Hotels 

Bizonytalan időre felfüggeszti szállodáinak működtetését március 22-től az Opus Global Nyrt.-hez tartozó Hunguest Hotels, a koronavírus járvány következményeként.

Vezetőváltás a Hunguest Hotels élén 

2020. február 1-jétől Cserven Tibor eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettest nevezték ki a Hunguest Hotels megbízott operatív vezérigazgatójává. A most leköszönő Hülvely István csaknem 25 év után, január végével távozik Magyarország legnagyobb szállodaláncától - olvasható az Opus Global Nyrt. közleményében.

Erős szezont zárt a Hunguest 

Sikeres nyári szezont zárt a legnagyobb magyar belföldi szállodalánc. A Hunguest Hotels vidéki egységeiben idén dinamikusan nő a magyar vendégektől származó árbevétel, köszönhetően az általánosan jobb jövedelmi viszonyoknak, valamint a belföldi turizmust élénkítő Szép-kártyának - írja pénteki számában a Magyar Nemzet.

Nyerő a Hunguest a munkavállalók körében  

2019-ben a Hunguest Hotels vitte el a prímet a hazai vendéglátásban. A magyar tulajdonú szállodaláncnak ítélték oda a kiskereskedelmi és a HoReCa (hotels, restaurants, cafes) kategória különdíját a Randstad Employer Brand Research 2019 gáláján. A társaság a minőségi vendéglátás mellett egyaránt küldetésének vallja elkötelezett és hűséges dolgozói megtartását.

Eddigi legsikeresebb évét zárta a Hunguest Hotels 

Eredményes évet zárt tavaly a Hunguest Hotels Zrt., az előző évinek több mint a másfélszeresére nőtt az árbevétel, miközben az év végére a hálózat márkája alatt jegyzett 27 hotelből 22 saját üzemeltetésbe, illetve tulajdonba került - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

Magyarország legnagyobb szállásadó vállalatának létrehozását készítik elő 

A decemberben bejelentett, folyamatban lévő 30 milliárdos tőkeemelés folytatásaként, újabb vagyonelemekkel bővül a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. (Konzum) turisztikai portfóliója, amivel Magyarország legnagyobb szállásadó vállalatának létrehozását készíti elő az igazgatóság - jelentette be a Konzum szerdán.

Óriási tőkeemelés a Hunguest Hotelsnél 

A Hunguest Hotels tulajdonosa, a Konzum Nyrt. szállodavásárlások, üzletrészek és követelések apportjával  összesen 18 magyarországi és további 5 külföldi szálloda tulajdonosa lesz.

Felvásárolták a Balatontouristot 

A Budapest Értéktőzsde honlapján április 12-én jelent meg egy közlemény arról, hogy a Konzum Nyrt. egyik érdekeltsége felvásárolta a 12 balatoni kempinget üzemeltető Balatontouristot. 

Megnyílt a Hunguest Hotel Helikon 

A keszthelyi Hotel Helikon 2017 januárjától a Hunguest Hotels szállodalánc tagja.

Balaton-parti szálloda került a Hunguest Hotels portfóliójába 

A Hunguest Hotels Zrt. ötéves megállapodást kötött a Balatonalmádi központjában fekvő, négycsillagos wellness szálloda üzemeltetésére.

A Hunguest cáfolata 

A Hunguest Hotels Szállodaipari Zrt. határozottan cáfolja azokat a híreszteléseket, melyek szerint az Eximbank és az Erste Bank 25 milliárd forintos (80 millió eurós) hitelt biztosítana a társaság számára. A vállalat hiteleinek refinanszírozása nem a társaság felvásárlásának része, hanem annak előfeltétele.

Szállodát vásárolt Hajdúszoboszlón a Hunguest Hotels 

Két fontos változással kezdi az újévet a Hunguest Hotels, a legtöbb belföldi vendéget fogadó hazai szállodalánc.

Személyi változás a Hunguest Hotels hévízi egységeinél 

Egy időre távozik a Hunguest Hotels hévízi szállodáinak életéből Rádli Krisztina értékesítési és marketingvezető, ugyanis anyai örömök elé néz.

A holland beutazók 2013-ban is hozták a számokat 

Pozitív mérleggel zárta kapuit az elmúlt hétvégén Hollandia legnagyobb turisztikai vására, az Utrecht Vakantiebeurs - közölte szerdán a Magyar Turizmus Zrt.

Változás a Hunguest menedzsmentjében 

Jávor Miklós, a Hunguest Hotels Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese, 2013. július 1-jétől, közel 17 év után – saját kezdeményezésére – elköszön a szállodalánctól. 

Újranyit a hévizi hotel 

(MTI) - Próbaüzemben, négycsillagos egységként már vendégeket fogad Hévízen a Hunguest Hotels új szállodája, amely hosszú évekig volt bezárva és mára újjászületett - mondta a hotel igazgatója az MTI-nek.

Heiligenblut: véget ért a nyári szezon 

Véget ért a nyári szezon a Hunguest Hotel Heiligenblutban, ahonnan vasárnap utazott el az utolsó vendég.

Enyém-tied: zavaros szálloda-üzemeltetési ügyek 

Az utóbbi hetekben két szálloda esetében is előtérbe került az a kérdés, hogy pontosan ki a törvényes üzemeltető és kié is a tulajdonjog. A történetek valószínűleg nem egyedi esetek, a gazdasági válság, a devizahitelek felvétele, a forgalomcsökkenés számos szállodatulajdonost hozhatott nehéz helyzetbe.

Damona: méltányos konstrukciót terveznek 

A korábban MenDan, most Hunguest Hotel Damonaként üzemelő zalakarosi szállodában lévő Aqualand wellness-részleg medencehasználati szerződéseivel kapcsolatos kérdéseinkre válaszolt a szálloda ügyvédje.

Befürödtek a fürdőzni vágyók Zalakaroson? 

Pórul jártak azok, akik a zalakarosi Aqualandbe vásároltak majdnem 100 évig tartó medencehasználati jogot. A szálloda új üzemeltetője szerint ugyanis ehhez már nincs joguk, a fogyasztóvédelmi hatóság szerint azért még van remény valamilyen kártérítésre.

Új székhelyen a Hunguest Hotels 

A KÖKI Terminál épületébe költözik február 1-jével a Hunguest Hotels igazgatósága.

Kevesebb szolgáltatás számolható el az Egészségbiztosítási keret terhére 

Számos törvényi változást hozott január elseje, ezek közül csak egy, hogy az egészségbiztosítási pénztár terhére ezentúl nem számolhatók el rekreációs üdülési és sportszolgáltatások.

Magyar óriásvállalat lendítheti fel a hazai turizmust 

A legnagyobb magyar turisztikai társaság jön létre az SCD Group Zrt. idegenforgalmi portfoliója és a Hunguest Hotels Zrt. (HH) egyesítésével – jelentette be Jászai Gellért, az SCD Group elnöke és többségi tulajdonosa.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!