A szakmai találkozóval kapcsolatban a szálloda értékesítési munkatársát, Őri Andreát kérdeztük az eseményről, a készülődésről és a gasztronómiai kínálatról.
A szakmai esemény különleges jelentőséggel bír a házigazda szálloda számára, a régióülés egyfajta mérföldkőként is szolgál a Hunguest Béke újranyitását követően.
„Fontos szakmai esemény előtt állunk”
– fogalmazott Őri Andrea, a Hunguest Hotel Béke, Hunguest Hotel Aqua-Sol, és a Hunguest Hotel Apollo MICE területtel foglalkozó értékesítési munkatársa.
Amikor arról kérdeztük, miért éppen a „Békére” esett a választás, elmondta, hogy Kovács Tamás, aki 2025. április 1-jéig mindhárom hajdúszoboszlói Hunguest-szálloda igazgatója volt, az MSZÉSZ keleti régióvezetőhelyettese még az egyeztetések alatt segített kijelölni az ülés helyszínét, amelyre az előzetes visszajelzések alapján 60–70 résztvevőre számítanak.
Fotó: Hunguest Béke
Az egynapos programra kávészünetekkel és fakultatív ebéddel készülnek, és mint az értékesítési munkatárs kiemelte, a vendéglátás során minden fogás helyben készül majd a szálloda saját konyháján. A kávészüneteknél egy klasszikus és egy süteményes kínálattal készülnek, az ebéd pedig fakultatív lesz: a jelentkezési lapokon történő megjelöléseket összesítése után, a vendégek igényei alapján történik majd a végleges menü összeállítása.
„Nagyon büszkék vagyunk a szakácsainkra, akik szívvel-lélekkel állítják össze az igényes kínálatot. A Béke konyhája régóta híres, de ezen a jó hírnéven szeretnénk még tovább erősíteni.”
– hangsúlyozta.
A szálloda a rendezvénytől függetlenül is aktívan építi kapcsolatait, ennek kapcsán hírlevelet indítanak partnereik számára. A májusi ülés azonban lehetőséget ad arra, hogy a Béke ismét megmutassa, kiemelt helyszíne a térség konferencia- és szakmai életének.
„Bízunk benne, hogy a szövetség és a többi szálloda is látja, a Hunguest Béke továbbra is kiemelt helyszíne a régiónak – különösen a konferenciák és szakmai események terén.” – tette hozzá a beszélgetés végén.