Karriernapra hív a világhírű séf Budapesten

A világszerte ismert séf, Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be egy karriernap keretében szeptember 14-én.

Wolfgang Puck első európai Spago étterme, a The Duchess rooftop bár és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret a Matild Palotával közösen karriernapot tart szeptember 14-én Budapesten, amelyen közel 100 új nyitott pozícióra várják a jelentkezőket.

Az eseményen a híres séf, Wolfgang Puck és az Egyesült Államokból érkező csapata is részt vesz, hogy személyesen is találkozzanak a jelentkezőkkel, és részt vegyenek a kiválasztásban.

 

„Azért vagyunk itt, hogy emlékezetes gasztronómiai élményekkel gazdagítsuk az emberek mindennapjait, és Magyarországon erre igen nagy igény mutatkozik. Már most sok vendégünk van, folyamatosan növekszik az érdeklődés a Matild Palotában található helyszíneink iránt, és ezért új kollégákat keresünk, akik tovább erősítik csapatunkat. Egy igen előkelő környezetben kell nagyszerű ételeket és kiváló kiszolgálást nyújtanunk az év minden napján, ezért kellően tapasztalt szakembereket kell találnunk, akik segítenek elérni céljainkat", mondta a sztráséf ezzel kapcsolatban.

Szeptember 14-én kedden 10:00 és 18:00 között várják az elérhető betöltetlen álláshelyekre pályázókat a Matild Café & Cabaret-ben. A jelentkezők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak pályázni a meghirdetett állásokra.

Forrás: Matild Palace


SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Bokrétaünnep Budapesten –  Moxy Downtown Budapest

Bokrétaünnep Budapesten – Moxy Downtown Budapest 

A Forestay Group épülő házuk szerkezetkész állapotát ünnepelte, amely egy 283 szobás szállodaprojekt Budapest történelmi negyedében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.