Új F&B igazgató a Matild Palace-ban

Új Food & Beverage igazgató a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapestben. Burak Cecen korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt.

Mint az ötcsillagos ház ezzel kapcsolatos közleményében olvasható, újabb kiváló szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége: Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Group-al.

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi 5 évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt. Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett el Budapestre.

Az új vezető nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni",  mondta Burak Cecen.

Elérhetősége:

[email protected]

Forrás: Arterego / Turizmus Online


A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.