Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Budapest egyik exkluzív luxusszállodája, a Matild Palace a gasztronómiai élmények új fejezetét nyitja meg a Spago Budapestben, hiszen mostantól minden vasárnap 11:00 és 15:00 között sunday brunchra invitálnak mindenkit, aki a vasárnapi napokon megkóstolná a Wolfgang Puck és elhivatott csapata által készített jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat. 

Az első alkalomra március 24-én került sor: egy hosszú kínálópult mellett végigsétálva számos fogás közül választhattunk, kezdve a remek halas, kagylós fogásokkal. Választhatunk még frissen sült pizzákat vagy helyi sajt- és charcuterie-tálakat, utána pedig – főfogásként – faszénen frissen grillezett húsok és a látványkonyha vár minket, tudósít a We Love Budapest.

Ugyanúgy megtaláljuk a magyaros vonalat, mint a kaliforniai konyha ízvilágát, az olasz, antipasti-jellegű előételeket és a japán konyha által inspirált fogásokat, a jól megszokott Spago-minőségben. Hagyjunk helyet az édességeknek is – a nyitónap kedvence a mini répatorta és a maracujás-banános tápiókauding volt –, az italokat pedig Horváth Máté Michelin-díjas sommelier állította össze.

A világhírű séf, Wolfgang Puck és az executive chef, Szántó István kulináris irányításával a brunch menüsorát úgy állították össze, hogy az összes érzékszervünkre hasson.


Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.