Szilveszter éjjelén – csillogó élményvilág

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest a 2024-es év búcsúztatásához is különleges élményeket kínál. Akár egy exkluzív vacsora, hajnalig tartó koktélozás, vagy egy izgalmas kabaré showműsor – itt mind szerepel a kínálatban.

A Wolfgang Puck nevével fémjelzett Spago Budapest étteremben a négyfogásos gourmet vacsora minden részlete a tökéletességet célozza. A menü olyan ételekkel kápráztatja el az ízlelőbimbókat, mint a Wagyu Tataki téli szarvasgombával, vagy a Kékúszójú Tonhal Tatár, amit Gesztenyés Házi Tortellini követ. Főfogásként az Osztrák Borjúsült és a Homárral kísért Fogasfilé nyújt elegáns párosítást, míg a desszertek, mint az Aranyozott Csokoládé Gömb valódi műalkotásként koronázzák meg az estét.


Fotó: Matild Palace

Royal Affair a The Duchess Rooftop Bárban

A The Duchess Rooftop Bar, Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, lélegzetelállító panorámával és magával ragadó hangulattal várja az ünneplőket. Az éjszaka a deep house ütemeire lüktet majd, miközben az elegáns teraszon Budapest páratlan panorámájában gyönyörködhetünk. Az est folyamán a DJ klasszikus dallamokat ötvöz majd modern ritmusokkal, a vendégművész pedig érzéki, fülledt dallamokkal fokozza a hangulatot.

Kabaréest a Matild Café & Cabaret-ban


Fotó: Matild Palace

A csillogó arany és fehér dekoráció tökéletes hátteret biztosít egy estére, amely a pesti kabaré világát idézi meg, modern elemekkel és kifinomultsággal fűszerezve. Lélegzetelállító táncosok és akrobaták varázsolják el a közönséget látványos, a gravitációt meghazudtoló mutatványokkal. Az exkluzív, négyfogásos gourmet menü Szántó István executive chef alkotása - kulináris élvezetek legjavát hozza el az asztalokra.

 


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.