Szilveszter éjjelén – csillogó élményvilág

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest a 2024-es év búcsúztatásához is különleges élményeket kínál. Akár egy exkluzív vacsora, hajnalig tartó koktélozás, vagy egy izgalmas kabaré showműsor – itt mind szerepel a kínálatban.

A Wolfgang Puck nevével fémjelzett Spago Budapest étteremben a négyfogásos gourmet vacsora minden részlete a tökéletességet célozza. A menü olyan ételekkel kápráztatja el az ízlelőbimbókat, mint a Wagyu Tataki téli szarvasgombával, vagy a Kékúszójú Tonhal Tatár, amit Gesztenyés Házi Tortellini követ. Főfogásként az Osztrák Borjúsült és a Homárral kísért Fogasfilé nyújt elegáns párosítást, míg a desszertek, mint az Aranyozott Csokoládé Gömb valódi műalkotásként koronázzák meg az estét.


Fotó: Matild Palace

Royal Affair a The Duchess Rooftop Bárban

A The Duchess Rooftop Bar, Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, lélegzetelállító panorámával és magával ragadó hangulattal várja az ünneplőket. Az éjszaka a deep house ütemeire lüktet majd, miközben az elegáns teraszon Budapest páratlan panorámájában gyönyörködhetünk. Az est folyamán a DJ klasszikus dallamokat ötvöz majd modern ritmusokkal, a vendégművész pedig érzéki, fülledt dallamokkal fokozza a hangulatot.

Kabaréest a Matild Café & Cabaret-ban


Fotó: Matild Palace

A csillogó arany és fehér dekoráció tökéletes hátteret biztosít egy estére, amely a pesti kabaré világát idézi meg, modern elemekkel és kifinomultsággal fűszerezve. Lélegzetelállító táncosok és akrobaták varázsolják el a közönséget látványos, a gravitációt meghazudtoló mutatványokkal. Az exkluzív, négyfogásos gourmet menü Szántó István executive chef alkotása - kulináris élvezetek legjavát hozza el az asztalokra.

 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.