Szilveszter éjjelén – csillogó élményvilág

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest a 2024-es év búcsúztatásához is különleges élményeket kínál. Akár egy exkluzív vacsora, hajnalig tartó koktélozás, vagy egy izgalmas kabaré showműsor – itt mind szerepel a kínálatban.

A Wolfgang Puck nevével fémjelzett Spago Budapest étteremben a négyfogásos gourmet vacsora minden részlete a tökéletességet célozza. A menü olyan ételekkel kápráztatja el az ízlelőbimbókat, mint a Wagyu Tataki téli szarvasgombával, vagy a Kékúszójú Tonhal Tatár, amit Gesztenyés Házi Tortellini követ. Főfogásként az Osztrák Borjúsült és a Homárral kísért Fogasfilé nyújt elegáns párosítást, míg a desszertek, mint az Aranyozott Csokoládé Gömb valódi műalkotásként koronázzák meg az estét.


Fotó: Matild Palace

Royal Affair a The Duchess Rooftop Bárban

A The Duchess Rooftop Bar, Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, lélegzetelállító panorámával és magával ragadó hangulattal várja az ünneplőket. Az éjszaka a deep house ütemeire lüktet majd, miközben az elegáns teraszon Budapest páratlan panorámájában gyönyörködhetünk. Az est folyamán a DJ klasszikus dallamokat ötvöz majd modern ritmusokkal, a vendégművész pedig érzéki, fülledt dallamokkal fokozza a hangulatot.

Kabaréest a Matild Café & Cabaret-ban


Fotó: Matild Palace

A csillogó arany és fehér dekoráció tökéletes hátteret biztosít egy estére, amely a pesti kabaré világát idézi meg, modern elemekkel és kifinomultsággal fűszerezve. Lélegzetelállító táncosok és akrobaták varázsolják el a közönséget látványos, a gravitációt meghazudtoló mutatványokkal. Az exkluzív, négyfogásos gourmet menü Szántó István executive chef alkotása - kulináris élvezetek legjavát hozza el az asztalokra.

 


Szallas.hu: a hatnapos ünnepi év vége foglalási adatai

Szallas.hu: a hatnapos ünnepi év vége foglalási adatai 

Budapest és Eger a legnépszerűbb úti cél a haazi utazók körében.
Édes falatokkal segít a budapesti hotel

Édes falatokkal segít a budapesti hotel 

A Kék Madár Alapítvánnyal hosszú távon működik együtt a budapesti szálloda.
A sárvári ötcsillagos ház egy ideig nem fogad vendégeket

A sárvári ötcsillagos ház egy ideig nem fogad vendégeket 

A nemzetközi egészségturisztikai piacon bevett szokás szerint a Melea – The Health Concept téli szünetet tart a teljes ünnepi időszakban.
Ünnepi gasztronómia az ötcsillagos budapesti házban

Ünnepi gasztronómia az ötcsillagos budapesti házban  

A Matild Palota az idei ünnepi időszakra igazi téli csodavilágot teremt, ahol hatalmas üveg jégcsapok és óriás gyöngydíszek egyedi és modern összehatása ejti majd ámulatba a látogatókat az eleganciát sugárzó arany kiegészítőkkel karöltve.
Igazgatói kinevezések az Accent házainál

Igazgatói kinevezések az Accent házainál 

Koós Melinda vezeti a májusban újranyitott Kenese Bay Garden Resort & Conference szállodát, őt Maul Kitti váltja a Gotthard Therme Hotel & Conference élén.
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára

Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára 

A szállodaiparban egyre nagyobb figyelmet kapnak az új technológiák és intelligens algoritmusok, amelyek célja az incidensek megelőzése és hatékony felderítése.
Újabb TRIBE-egységek a láthatáron

Újabb TRIBE-egységek a láthatáron 

Az utazók az elkövetkező években több mint negyven TRIBE-szálloda megnyitására számíthatnak, Európában olyan helyszíneken, mint Párizs, Krakkó, a Budapest Airport és Mainz.
MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok

MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette októberi trendriportját a KSH adatai alapján.
Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban

Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban 

Az élet körforgása a bárpult mögött.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.