Megvan, mikor nyit ki újra a Notre-Dame

Megvan, mikor nyit ki újra a Notre-Dame 

Decembertől újra látogatható Párizs ikonikus épülete, annak ellenére, hogy a külső helyreállítása még évekig eltart.
Megnyílt a Normafa Síház

Megnyílt a Normafa Síház 

A Normafa Budapest egyik legkedveltebb kirándulóhelyeként számos programlehetőséggel, megújult közterekkel várja a kikapcsolódni vágyókat.
Food&Friends - ételek és közösségi tér

Food&Friends - ételek és közösségi tér 

A vásárlók végre birtokba vehették az igényeikre tervezett étkezőterületet. Az épületrész nem véletlenül kapta a Food&Friends nevet, hiszen a jövőben közösségi térként is funkcionál majd.
Óriási show és 1 milliós nyeremény

Óriási show és 1 milliós nyeremény 

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.
A szív alakú sírkövek, amelyek bejárták a világot

A szív alakú sírkövek, amelyek bejárták a világot  

A Keserü 90. – köztéri fotókiállítás az idén 90. életévét betöltő Keserü Ilona és kivételes alkotótevékenysége előtt tiszteleg.
Ütősnek ígérkezik az EKF-megnyitó a hétvégén

Ütősnek ígérkezik az EKF-megnyitó a hétvégén 

Hétvégén tartják a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat megnyitóját, az esemény a belváros három különböző pontján egyszerre történik - tájékoztatta szerdán az MTI-t a rendezvénysorozat sajtófőnöke.
Megnyílt a szállodások fotókiállítása hetedhét helyszínen

Megnyílt a szállodások fotókiállítása hetedhét helyszínen 

Mi a budapesti megnyitón jártunk, amit a Gellért Fürdőben, június 29-én tartottak. A budapesti helyszínen tartott beszédeket a többi helyen kivetítették, így mindenki láthatta-hallhatta, aki részt vett valamelyik megnyitón.
A szakma fotókiállítása hetedhét helyszínen

A szakma fotókiállítása hetedhét helyszínen 

Egyszerre, egy időben az ország hét pontján nyílik e hét kedden.
Megnyílt Budapest első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező reptéri szállodája

Megnyílt Budapest első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező reptéri szállodája 

Január elejétől már vendégeket fogad hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel.
Megnyílt  Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós

Megnyílt Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós 

A turizmus fejlesztése - a település rendkívüli adottságaira építve - Siklós város egyik kiemelt stratégiai célja. 

Ismét megnyitotta kapuit az Aeropark 

A pünkösdi hétvégén már megnyitotta kapuit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található szabadtéri repülőgép múzeum, a közkedvelt Aeropark. A parkolók bővítése miatt végrehajtott költözés nagy előnyére vált a kiállításnak, egy sor újdonság mellett tisztább és kellemesebb környezet várja a látogatókat. 

Átadták Közép-Európa legnagyobb vízi-játszóterét a Tisza-tavon 

Az ország második legnagyobb taván június 2-án adták át a több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandparkot. A néhány napos próba üzem után június 12-én nyílik meg hivatalosan is a rekorder vízi-játszótér.

Ünnepélyesen megnyitották a Duna Arénát 

A Duna Aréna megnyitójával indult a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének szombati helyosztós programja.

Sportnemzet vagyunk, de sportoló nemzetté kell válnunk 

Ezekkel a szavakkal köszöntötte a 20 év után átadott Tüskecsarnok sportkomplexum megnyitó ünnepségén részt vevő vendégeket Áder János, Magyarország köztársasági elnöke. 

Megnyílnak a nagyközönség előtt a marosvécsi várkastély kapui 

Megnyílnak a nagyközönség előtt a marosvécsi várkastély kapui

Borok helyett játék Eger mágikus pincéjében 

Miközben az egri pincék többsége kiváló borokkal várja a vendégeket, a belvárosban, a vár alatt megnyitották a hevesi székhely első mágikus pincéjét. Itt a borok kínálata helyett a játék a főszereplő.

Elkészült az FTC új stadionja 

Két és fél hónappal a szerződésben foglalt határidő lejárta előtt elkészült a bajnoki bronzérmes Ferencváros labdarúgócsapatának új stadionja, amely július végén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

Az elnök nyitotta meg a Rixos új azeri szállodáját 

A megnyitót, amelyen Ilham Aliyev elnök is részt vett, egy Sharadil nevű faluban tartották meg a Shamakhi régióban, Azerbajdzsánban, május 14-én.

14 város a gigantikus terepasztalon 

Bemutatták Budapesten, az Andrássy úti Krausz-palota földszintjén csütörtök délelőtt a világ egyik legnagyobb vasútmodell terepasztalát, amelyen 14 várost - köztük hat magyart - és 1,2 kilométernyi vágányhálózatot építettek fel.  

Megnyitott az új dohai reptér 

Megnyílt az új dohai repülőtér. Fedélzetén helyi méltóságokkal a Qatar Airways A320-as gépe volt az első járat, amely hivatalosan az új repülőtéren landolt. A légitársaság teljes flottája május 27-ével költözik a Hamad Nemzetközi Repülőtérre.

Új Nespresso Boutique Újbudán 

Látványos megnyitó keretében avatta fel a Nespresso második budapesti üzletét az Allee bevásárlóközpontban. Az új Boutique nyitása jelzi, hogy a Nespresso egy sikeres időszakot tudhat maga mögött, és az igény a kényelmesen, gyorsan elkészíthető, kiváló minőségű kávé fogyasztására folyamatosan növekszik itthon.

Újabb budapesti üzletet nyitott a horvát pékkirály 

A több mint száz éves tradícióra visszatekintő horvát Mlinar pékség hétfő délelőtt hatodik budapesti üzletét nyitotta meg  a IX. kerületben található Lechner Ödön fasoron.

Januárban nyílik az új angelo hotel 

Januárban nyílik a Hotel Munich Westpark, amely már a második Angelo Hotel lesz Münchenben. A négycsillagos, futurisztikus dizájnú angelo Hotel Munich Westpark 60 új munkahelyet teremt.

Budapestnek is lett Hard Rock Cafe-ja 

Több, mint 12 hónapnyi tervezési és kivitelezési munka eredményeként 2011. december 14-én, szerdán, megnyitott Budapest egyik legforgalmasabb terén, a Vörösmarty téren, Magyarország első Hard Rock Cafe-ja - közölte a Turizmus Online-nal a kivitelező képviselője.

Nyílik a felújított kisnánai vár 

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága, valamint a Heves Megyei Önkormányzat marketing és kommunikációs együttműködésével, 2011. október 20-án kerül sor a kisnánai vár felújítás utáni hivatalos projektzáró rendezvényére. 

Nyithat a CET és a Rácz fürdő 

Elvi megállapodás született a Duna-parti CET megnyitásáról a főváros és a befektető Porto Investment között, valamint hamarosan nyithat a Rácz fürdő is, írja a Napi Gazdaság információira hivatkozva az Index.

Hivatalosan is megnyitott a Bohem Art Hotel 

A Bohem Art Hotel május 5-én tartott megnyitó ünnepségén hivatalos keretek között is útjának indította Magyarország első hip szállodáját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!