N28 cikkek

Nagy Szabolcs: Egy szalontüdő és egy töltött káposzta is lehet izgalmas
A tradíciók tisztelete és a kreativitás ötvözése áll Nagy Szabolcs séf konyhájának középpontjában.

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként
Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.

Borok és pezsgők az ünnepi asztalra
Pohárba zárt ünnepi varázslat.
Törzshely a Pesti Broadway-n
Március 23-a este, egyetlen karszalag megvásárlásával részt vehetünk a Színházak Éjszakája összes eseményén.

Valami régi, valami új – az újranyitott N28 séfjével beszélgettünk
Az N28 borétterem egy hosszúra nyúlt nyári szünet után, szeptember közepétől új koncepcióval várja a vendégeket. A gasztronómiai kínálat megalkotását Nagy Szabolcs séfre bízták.

Grillezett polipkar is az N28 nyári étlapján
Budapest belvárosi borétterme, az N28 mostantól igazán csak a kis pincék mikro tételeire vadászik, melyek csak náluk lesznek majd megtalálhatók. Az új hazai tételek pedig izgalmas ételeket inspirálnak.

Amikor a sajt a borral jegyben jár
A sajt a bor legjobb barátja, tartja a mondás. Külön-külön is izgalmas, de amikor a kettőt egyszerre lehet fogyasztani, akkor az egymással harmonizáló és egymást kiegészítő ízek egyszerre emelik magasabb szintre a sajt és a borfogyasztást. Ha pedig hazai, kis tételes magyar borokat párosítanak hazai kézműves sajtvariációkkal, az a köztük lévő kapcsolat kiteljesedését jelentheti.

Borkóstoló - nőknek
Az N28 Wine & Kitchen-ben, Nőnap alkalmából, ahol a Turay pincészet még kereskedelmi forgalomban nem kapható, exkluzív tételeit töltik a hölgyek poharaiba.

Tengernyi élmény a pesti Nagymező utcában
Ha Budapesten ragadtál nyáron, nem érdemes kihagynod: az N28 nyári étlapjára a világ több neves konyháján dolgozó magyar séf, Molnár Márk két emblematikus ételt alkotott - egy különlegesen elkészített paradicsomlevest és kagylót, ahogy még sosem kóstoltad.

Régi szőlőfajtákból készített mai borokkal nyit az N28 terasza
Három napon át igazi bortörténelmet kortyolhatnak a borhoz értők Pest egyik most nyíló borteraszán.
Magyar topséf vezeti a N28 Wine & Kitchen konyháját
Molnár Márk 20 év után tért haza Magyarországra. Most Budapest legújabb boréttermenek étlapját és új ételeit kreálja, mint chef patron.