Törzshely a Pesti Broadway-n

Március 23-a este, egyetlen karszalag megvásárlásával részt vehetünk a Színházak Éjszakája összes eseményén, mely 43 színházat és programlehetőséget jelent. Érdemes a cikkben felsorolt színházak programsorozatait és kínálatát végigkövetni, illetve szemmel tartani a Madách Színház, Szkéné Színház, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Thália Színház vagy a Vígszínház programterveit is.

Egy színházi élmény mindig utánozhatatlan, és ehhez ma már hozzátartozik az is, hogy előtte vagy utána beüljünk valahova ráhangolódni a programra, vagy megbeszélni a látottakat. Március 23-án a színházak ölelésében működő N28 Wine & Kitchen is különleges ajánlattal készül. 

N28 borétterem
N28 borétterem

Budapesten megannyi belvárosi színház közül tudnak választani a kultúra és színház szerelmesei: kis és nagy, régies vagy modern építésű, mindenféle ízlésnek és igénynek megfelelő színház nyugszik a belváros szívében, melyek közül sok csak a „Pesti Broadway”-ként emlegetett Nagymező utca közelében található. Itt azonban nem csak színházak, de az előadás kezdetére várakozó és a színházi este után a darabot kibeszélő nézőket kiszolgáló vendéglátóegységek is helyet kaptak, melyek közül kiemelkedik az N28 Wine and Kitchen, mely a maradandó színházi élmény után ugyanilyen ízélményt nyújt az arra betérő vendégeknek. A Nagy Szabolcs séf vezette borétterem friss, szezonális ételekkel és kis tételes magyar és nemzetközi borok széles választékával várja a kultúra iránt rajongókat.

N28 borétterem
N28 borétterem

Ráadásul március 23-án, a Színházak éjszakája apropóján egyedi ajánlattal is készülnek, hiszen aki a színházi élmény előtt vagy után beül hozzájuk új fogásaik kóstolására és bemutatja színházjegyét, annak ajándék pohár pezsgő jár. A környékén található leghíresebb színházak között szerepel elsősorban a Thália Színház, de a Budapesti Operettszínház, Centrál Színház de a Hatszín Teátrum sem maradhat le a listáról. Pár utcával kijjebb egy kevéske sétával fellelhető továbbá a Katona József Színház, Játékszín és a Belvárosi Színház is.  

                                                                                                                                            

                                                                                                                                                           


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.