Törzshely a Pesti Broadway-n

Március 23-a este, egyetlen karszalag megvásárlásával részt vehetünk a Színházak Éjszakája összes eseményén, mely 43 színházat és programlehetőséget jelent. Érdemes a cikkben felsorolt színházak programsorozatait és kínálatát végigkövetni, illetve szemmel tartani a Madách Színház, Szkéné Színház, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Thália Színház vagy a Vígszínház programterveit is.

Egy színházi élmény mindig utánozhatatlan, és ehhez ma már hozzátartozik az is, hogy előtte vagy utána beüljünk valahova ráhangolódni a programra, vagy megbeszélni a látottakat. Március 23-án a színházak ölelésében működő N28 Wine & Kitchen is különleges ajánlattal készül. 

N28 borétterem
N28 borétterem

Budapesten megannyi belvárosi színház közül tudnak választani a kultúra és színház szerelmesei: kis és nagy, régies vagy modern építésű, mindenféle ízlésnek és igénynek megfelelő színház nyugszik a belváros szívében, melyek közül sok csak a „Pesti Broadway”-ként emlegetett Nagymező utca közelében található. Itt azonban nem csak színházak, de az előadás kezdetére várakozó és a színházi este után a darabot kibeszélő nézőket kiszolgáló vendéglátóegységek is helyet kaptak, melyek közül kiemelkedik az N28 Wine and Kitchen, mely a maradandó színházi élmény után ugyanilyen ízélményt nyújt az arra betérő vendégeknek. A Nagy Szabolcs séf vezette borétterem friss, szezonális ételekkel és kis tételes magyar és nemzetközi borok széles választékával várja a kultúra iránt rajongókat.

N28 borétterem
N28 borétterem

Ráadásul március 23-án, a Színházak éjszakája apropóján egyedi ajánlattal is készülnek, hiszen aki a színházi élmény előtt vagy után beül hozzájuk új fogásaik kóstolására és bemutatja színházjegyét, annak ajándék pohár pezsgő jár. A környékén található leghíresebb színházak között szerepel elsősorban a Thália Színház, de a Budapesti Operettszínház, Centrál Színház de a Hatszín Teátrum sem maradhat le a listáról. Pár utcával kijjebb egy kevéske sétával fellelhető továbbá a Katona József Színház, Játékszín és a Belvárosi Színház is.  

                                                                                                                                            

                                                                                                                                                           


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.