Egy pajtából kerülnek ki az új „X” termékek

Egy pajtából kerülnek ki az új „X” termékek 

Új kutatás-fejlesztési részleget hozott létre a Fjällräven “Verkstad” néven egy Stockholm melletti pajtában. 
A Wizz Air még közelebb hozza Stockholmot

A Wizz Air még közelebb hozza Stockholmot 

Egyszerűbben juthatunk el észak Velencéjébe, mint valaha.
Itt a világ első elektromos, önvezető kompja

Itt a világ első elektromos, önvezető kompja 

Stockholmban a világon elsőként önvezető, tisztán elektromos meghajtású kereskedelmi személyszállító komp kezdte meg működését - közölte az AFP hírügynökség.
Letiltják az elektromos rollereket a járdáról

Letiltják az elektromos rollereket a járdáról 

Szigorítják az elektromos rollerekre vonatkozó szabályokat Stockholmban – jelentette be az ország infrastrukturális minisztere.

Gyalogosok közé hajtott egy furgon Stockholmban 

Péntek délután egy teherautó hajtott emberek közé a svéd fővárosban.

480 kilométer fél óra alatt - vonattal 

Alig két hónappal a sikeres nevadai próbaüzem után a hyperloop ötletgazdái már Stockholmot és Helsinkit óhajtják összekötni a tömegközlekedési eszközzel.

Heti két stockholmi járattal tér vissza a SAS 

Február 19-én indul, lesz benne két hónapos nyári szünet, és október végéig közlekedik.
Stockholmot ajánlja a Budapest Airport megújult blogja

Stockholmot ajánlja a Budapest Airport megújult blogja 

A budapesti repülőtér megújult blogja novemberben Stockholm városát ajánlja, mint kiemelt desztinációt a "Rázzuk fel a telet!" kampány első lépéseként.

Indul a heti négy Budapest-Stockholm járat 

Újra lesz légi összeköttetés Budapest és Stockholm között, a skandináv SAS légitársaság heti négy járatot üzemeltet a két város között március végétől.

Újraindítja Budapest-Stockholm járatát a SAS 

A skandináv légitársaság a 2015. március 29-én kezdődő nyári menetrendben, hetente 4 alkalommal üzemelteti közvetlen járatát a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a stockholmi Arlanda repülőtér között.

Spanyolország fele bővít a Wizz Air 

A Wizz Air 2014. június 14-én megkezdi új Budapest-Alicante útvonal üzemeltetését, és növeli a járatsűrűsséget a Budapestről Brüsszel Charleroi repülőtérre és Stockholm Skavsta repülőtérre tartó útvonalain - közölte szerdán a Wizz Air.

Folytatódik a közlekedési dolgozók sztrájkja Svédországban 

Svédországban a múlt hét szerda óta tartó sztrájk miatt már több helyen megbénult a tömegközlekedés, Stockholmban és a tőle északra fekvő Ume városán kívül hétfőtől az ország további hét városában léptek sztrájkba a busz- és egyes helyeken a villamosvezetők, már több mint 2000-en.

Statisztából étteremtulajdonos 

1969-ben forgatták egy stockholmi vendéglőben a Karinthy Frigyes Utazás a koponyám körül című könyvéből készült film egyik részletét. Az étteremnek immár három évtizede egy akkori statiszta a tulajdonosa - írja a hirado.hu.

ABBA Múzeum nyílik Stockholmban 

Állandó ABBA Múzeum nyílik jövőre Stockholmban - jelentette be Mattias Hansson, az ABBA The Museum elnevezésű projekt vezetője szerdán a svéd fővárosban.

Még egy nap Stockholmban, 

A Wizz Air egyik repülőgépének műszaki hibája miatt egy nap csúszással, csütörtök helyett csak pénteken tudott Magyarországra utazni a légitársaság csaknem 150 utasa, köztük több magyar, akik Stockholmból tartottak Budapestre - mondta Varró Balázs, a légitársaság kommunikációs vezetője.

Leszbikus utazókat vár Stockholm 

Stockholm turisztikai hivatala a leszbikus turistákat célozza melegszervezetekkel közös kampányban - írja a Travel Weekly internetes szakportál.

Kizárta a másodpilótát a stockholmi járat szunyókáló kapitánya 

Elszunyókált a SAS egyik járatának kapitánya, a vécére ment másodpilóta nem tudott bejutni a pilótafülkébe.

Olasz kávé és olasz bringa egy boltban 

A nagy múltú olasz kerékpárgyártó október 30-án egy merőben szokatlan üzletet nyitott Stockholmban "Bianchi Café & Cycles" elnevezéssel. A hely Olaszország legjavát hozza el a vendégeknek: Bianchi kerékpárokat, olasz tésztaételeket, és természetesen a legendás olasz kávét.

Mobiltelefonnal nyíló szállodaajtók 

Kulcs helyett egy speciális mobiltelefonnal nyithatnak ajtót egy svéd hotel vendégei.

A skandináv turné 

Közösen mutatkozott be hazánk a cseh és lengyel turisztikai hivatalokkal a dán "Kvalitetsrejse" elnevezésű luxusutazás vásáron.

Csődbe ment a svéd Orbis is 

Csõdöt jelentett a svédországi ORBIS RESOR utazási iroda.

Drágább lett a szállodai szoba Európa több nagyvárosában 

Nőttek a szállodai szobaárak októberben több mint 30 európai nagyvárosban, derül ki a Trivago, szállodai árakat összehasonlító portál legfrissebb jelentéséből.

Kiverte a biztosítékot a szállodai vibrátor 

Egy stockholmi szálloda szex játékokat helyez el a vendégek szobájában. A rendőrség ezt élesen bírálta, mondván, hogy "felmagasztalják" a szexszel történő üzletelést - írja a HarmoNet.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!