To_horeca cikkek
Horeca Meetup: előadások a második hullám kapcsán
"Egyből a kettőbe" címmel tartottuk nagy sikerrel zárult szakmai rendezvényünket október 6-án, kedden, a Cortile Hotel Budapestben. Az ott elhangzott előadásokból közlünk most fontos részleteket.
Takarékláng, elbocsátások, üres Budapest, de vidék is hamarosan követi
Őszi Horeca Meetup-unk kerekasztal-beszélgetésének fontos megállapításai voltak ezek.
Horeca Meetup: Egyből a kettőbe
Október 6-án tartottuk szakmai rendezvényünket a Cortile Budapest Hotelben. Nem online, nem is hibrid formában, hanem a helyszínen több mint negyven szakmai vendégünk hallgatta az előadásokat.
Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön
A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.
Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban
Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.
Ez történt a Horeca Meetup rendezvényünkön
A szakmát segítő technológiai fejlesztésekről, digitális trendekről, új étteremnyitásokról egyaránt hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
A Google a HoReCa Meetupon
A felhasználók fele turisztikai témákat ma már mobilon keres, növekszik a márkakeresések aránya, a vidéki desztinációk, a gasztronómia és a spa területén pedig komoly fejlődési lehetőség mutatkozik a külföldi turisták vonzására – derült ki a Google Magyarország elemzéséből, amelyet Erdős Ádám iparági vezető és Bogdán Barnabás elemző ismertettek.
Hagyományok, megújulás, évfordulók a Gundelben
Angelus Barbara és Varga Rózsa, a Gundel jelenlegi és korábbi kommunikációs igazgatója együtt meséltek a 100, illetve a 125. évfordulóját ünneplő étteremről a HoReCa Meetup rendezvényen, majd Kozma Kálmán az innovatív tradíciókat mutatta be, amelyekből kiadós ízelítőt is kaptunk.
Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek
Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
Jövő tavasszal nyithat a kínai Costes
A tervek szerint várhatóan 2020. április elsején nyílik meg a Costes első külföldi egysége, a kínai Hainan szigeten most épülő Ocean Flower Islanden, amely a magyar gasztronómiát mutatja be a világ legnagyobb mesterséges szigetén. Az étteremnyitás részleteiről Gerendai Károly, a Costes tulajdonosa a HoReCa Meetup rendezvényen számolt be.
Járt már a szabadkőművesek titkos pesti találkozóhelyén?
Ha nem, most megteheti, mert abba az ötcsillagos hotelbe invitáljuk, amely a napokban nyílt meg, páratlanul különleges atmoszférával: itt rendezzük áprilisi Horeca Meetup szakmai programunkat - jöjjön, tartson velünk!