Horeca Meetup: előadások a második hullám kapcsán

Horeca Meetup: előadások a második hullám kapcsán 

"Egyből a kettőbe" címmel tartottuk nagy sikerrel zárult szakmai rendezvényünket október 6-án, kedden, a Cortile Hotel Budapestben. Az ott elhangzott előadásokból közlünk most fontos részleteket.
Takarékláng, elbocsátások, üres Budapest, de vidék is hamarosan követi

Takarékláng, elbocsátások, üres Budapest, de vidék is hamarosan követi 

Őszi Horeca Meetup-unk kerekasztal-beszélgetésének fontos megállapításai voltak ezek.
Horeca Meetup: Egyből a kettőbe

Horeca Meetup: Egyből a kettőbe 

Október 6-án tartottuk szakmai rendezvényünket a Cortile Budapest Hotelben. Nem online, nem is hibrid formában, hanem a helyszínen több mint negyven szakmai vendégünk hallgatta az előadásokat.
Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön

Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön 

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.
Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban 

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.
Ez történt a Horeca Meetup rendezvényünkön

Ez történt a Horeca Meetup rendezvényünkön 

A szakmát segítő technológiai fejlesztésekről, digitális trendekről, új étteremnyitásokról egyaránt hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
A Google a HoReCa Meetupon

A Google a HoReCa Meetupon 

A felhasználók fele turisztikai témákat ma már mobilon keres, növekszik a márkakeresések aránya, a vidéki desztinációk, a gasztronómia és a spa területén pedig komoly fejlődési lehetőség mutatkozik a külföldi turisták vonzására – derült ki a Google Magyarország elemzéséből, amelyet Erdős Ádám iparági vezető és Bogdán Barnabás elemző ismertettek.

Hagyományok, megújulás, évfordulók a Gundelben 

Angelus Barbara és Varga Rózsa, a Gundel jelenlegi és korábbi kommunikációs igazgatója együtt meséltek a 100, illetve a 125. évfordulóját ünneplő étteremről a HoReCa Meetup rendezvényen, majd Kozma Kálmán az innovatív tradíciókat mutatta be, amelyekből kiadós ízelítőt is kaptunk.
Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek

Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek 

Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
Jövő tavasszal nyithat a kínai Costes

Jövő tavasszal nyithat a kínai Costes 

A tervek szerint várhatóan 2020. április elsején nyílik meg a Costes első külföldi egysége, a kínai Hainan szigeten most épülő Ocean Flower Islanden, amely a magyar gasztronómiát mutatja be a világ legnagyobb mesterséges szigetén. Az étteremnyitás részleteiről Gerendai Károly, a Costes tulajdonosa a HoReCa Meetup rendezvényen számolt be.

Járt már a szabadkőművesek titkos pesti találkozóhelyén? 

Ha nem, most megteheti, mert abba az ötcsillagos hotelbe invitáljuk, amely a napokban nyílt meg, páratlanul különleges atmoszférával: itt rendezzük áprilisi Horeca Meetup szakmai programunkat - jöjjön, tartson velünk!
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!