Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.

Egy ráérős uzsonna barátokkal, ismerősökkel, vagy üzleti partnerekkel? Mindez valahogy eltűnt a mai rohanó világban. Ideje feleleveníteni ezt a kellemes időtöltést! És hol máshol lehetne a legautentikusabban, mint épp azon a helyen, amely a régi Budapest egyik legismertebb találkozási pontjának számított. Ezért is invitáljuk most kedves vendégeinket egy igazi, a századelőt a mai kor gasztronómiájának elemeivel vegyítő, tökéletes uzsonnára, amelynek során – hagyományainknak megfelelően – naprakész és informatív előadásokat kínálunk a híres Párisi kocka, a finom kávé és többféle kísérő italok mellé vendégeinknek Budapest ma egyik legszebben felújított, lélegzetelállító pompában hódító új szállás- és találkozóhelyén, a belvárosi Párisi Udvarban.



Ahol az alkalomhoz és a helyhez igazodva a következő előadásokkal várjuk október 9. délutánjára szakmai partnereinket:

Program

13.30 – 14.00 Regisztráció

14.00 – 16.00 Szakmai előadások

 Pillantás a Párisi Udvar történetébe

Előadó: Schwindt-Kiss Andrea, igazgató, Párisi Udvar Hotel Budapest

 10 perc business: Igényes terek, hatékony megoldások – tanácsok Magyarország piacvezető high-end design megoldásokat kínáló cégétől
E
lőadó: Orbán Zoltán, tulajdonos, Solinfo Group

 Storyboard, avagy mennyire fontos a story, a személyes történet a mai turisztikai kommunikációban? Merre halad a Magyar Turisztikai Ügynökség ezen téren? 
Előadó: Szabó Áron, szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

 
10 perc business: Információk első kézből a Sirha 2020 kiállításról
Előadó: Tihanyi Klára, kiállításigazgató, Sirha Budapest

 Ha Eger, akkor bor, Vár, törökök? Igen, de egész másképp, mint gondolnád: betekintés a Hotel Arcanum falai közé
Előadó: Máté Zsolt, belsőépítész, New Age Interior Stúdió

 15 perc business: Prémium alkohol-márkák a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójában
Előadó: Sorosánszki Andrea, Prémium alkohol trade manager, Coca-Cola HBC Magyarország

 3 készülő szálloda Budapesten, 1 tervező: történelmi elemek, kortárs vonalvezetéssel
Előadó: Radnóczy Eszter, vezető tervező, ester’s partners

 10 perc business: Jammertal Borbirtok

Előadó: Malek László, Prémium Ügyfél Kapcsolattartás és Key Account manager, Jammertal Borbirtok

16.00-tól – Uzsonna válogatott finomságokkal, közben lehetőség a Ház bejárására

A részvétel ingyenes, de a létszám limitált, egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően 1, maximum 2 fő részvételére számítunk!

A jelentkezéshez kattintson a képre és kitöltve juttassa vissza a [email protected] e-mail címre!


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.