Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.

Egy ráérős uzsonna barátokkal, ismerősökkel, vagy üzleti partnerekkel? Mindez valahogy eltűnt a mai rohanó világban. Ideje feleleveníteni ezt a kellemes időtöltést! És hol máshol lehetne a legautentikusabban, mint épp azon a helyen, amely a régi Budapest egyik legismertebb találkozási pontjának számított. Ezért is invitáljuk most kedves vendégeinket egy igazi, a századelőt a mai kor gasztronómiájának elemeivel vegyítő, tökéletes uzsonnára, amelynek során – hagyományainknak megfelelően – naprakész és informatív előadásokat kínálunk a híres Párisi kocka, a finom kávé és többféle kísérő italok mellé vendégeinknek Budapest ma egyik legszebben felújított, lélegzetelállító pompában hódító új szállás- és találkozóhelyén, a belvárosi Párisi Udvarban.



Ahol az alkalomhoz és a helyhez igazodva a következő előadásokkal várjuk október 9. délutánjára szakmai partnereinket:

Program

13.30 – 14.00 Regisztráció

14.00 – 16.00 Szakmai előadások

 Pillantás a Párisi Udvar történetébe

Előadó: Schwindt-Kiss Andrea, igazgató, Párisi Udvar Hotel Budapest

 10 perc business: Igényes terek, hatékony megoldások – tanácsok Magyarország piacvezető high-end design megoldásokat kínáló cégétől
E
lőadó: Orbán Zoltán, tulajdonos, Solinfo Group

 Storyboard, avagy mennyire fontos a story, a személyes történet a mai turisztikai kommunikációban? Merre halad a Magyar Turisztikai Ügynökség ezen téren? 
Előadó: Szabó Áron, szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

 
10 perc business: Információk első kézből a Sirha 2020 kiállításról
Előadó: Tihanyi Klára, kiállításigazgató, Sirha Budapest

 Ha Eger, akkor bor, Vár, törökök? Igen, de egész másképp, mint gondolnád: betekintés a Hotel Arcanum falai közé
Előadó: Máté Zsolt, belsőépítész, New Age Interior Stúdió

 15 perc business: Prémium alkohol-márkák a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójában
Előadó: Sorosánszki Andrea, Prémium alkohol trade manager, Coca-Cola HBC Magyarország

 3 készülő szálloda Budapesten, 1 tervező: történelmi elemek, kortárs vonalvezetéssel
Előadó: Radnóczy Eszter, vezető tervező, ester’s partners

 10 perc business: Jammertal Borbirtok

Előadó: Malek László, Prémium Ügyfél Kapcsolattartás és Key Account manager, Jammertal Borbirtok

16.00-tól – Uzsonna válogatott finomságokkal, közben lehetőség a Ház bejárására

A részvétel ingyenes, de a létszám limitált, egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően 1, maximum 2 fő részvételére számítunk!

A jelentkezéshez kattintson a képre és kitöltve juttassa vissza a [email protected] e-mail címre!


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.