Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.

Egy ráérős uzsonna barátokkal, ismerősökkel, vagy üzleti partnerekkel? Mindez valahogy eltűnt a mai rohanó világban. Ideje feleleveníteni ezt a kellemes időtöltést! És hol máshol lehetne a legautentikusabban, mint épp azon a helyen, amely a régi Budapest egyik legismertebb találkozási pontjának számított. Ezért is invitáljuk most kedves vendégeinket egy igazi, a századelőt a mai kor gasztronómiájának elemeivel vegyítő, tökéletes uzsonnára, amelynek során – hagyományainknak megfelelően – naprakész és informatív előadásokat kínálunk a híres Párisi kocka, a finom kávé és többféle kísérő italok mellé vendégeinknek Budapest ma egyik legszebben felújított, lélegzetelállító pompában hódító új szállás- és találkozóhelyén, a belvárosi Párisi Udvarban.



Ahol az alkalomhoz és a helyhez igazodva a következő előadásokkal várjuk október 9. délutánjára szakmai partnereinket:

Program

13.30 – 14.00 Regisztráció

14.00 – 16.00 Szakmai előadások

 Pillantás a Párisi Udvar történetébe

Előadó: Schwindt-Kiss Andrea, igazgató, Párisi Udvar Hotel Budapest

 10 perc business: Igényes terek, hatékony megoldások – tanácsok Magyarország piacvezető high-end design megoldásokat kínáló cégétől
E
lőadó: Orbán Zoltán, tulajdonos, Solinfo Group

 Storyboard, avagy mennyire fontos a story, a személyes történet a mai turisztikai kommunikációban? Merre halad a Magyar Turisztikai Ügynökség ezen téren? 
Előadó: Szabó Áron, szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

 
10 perc business: Információk első kézből a Sirha 2020 kiállításról
Előadó: Tihanyi Klára, kiállításigazgató, Sirha Budapest

 Ha Eger, akkor bor, Vár, törökök? Igen, de egész másképp, mint gondolnád: betekintés a Hotel Arcanum falai közé
Előadó: Máté Zsolt, belsőépítész, New Age Interior Stúdió

 15 perc business: Prémium alkohol-márkák a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójában
Előadó: Sorosánszki Andrea, Prémium alkohol trade manager, Coca-Cola HBC Magyarország

 3 készülő szálloda Budapesten, 1 tervező: történelmi elemek, kortárs vonalvezetéssel
Előadó: Radnóczy Eszter, vezető tervező, ester’s partners

 10 perc business: Jammertal Borbirtok

Előadó: Malek László, Prémium Ügyfél Kapcsolattartás és Key Account manager, Jammertal Borbirtok

16.00-tól – Uzsonna válogatott finomságokkal, közben lehetőség a Ház bejárására

A részvétel ingyenes, de a létszám limitált, egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően 1, maximum 2 fő részvételére számítunk!

A jelentkezéshez kattintson a képre és kitöltve juttassa vissza a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!


Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Új  történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon

Új történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon  

A fesztivál hangulatáról az esti órákban zenei produkciók is gondoskodnak.
Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.