VakVarjú étteremcsalád cikkek
21 év, 21 kilométer és egy nemes cél
Jótékonysági félmaratonnal ünnepelt a Semsei Gastronomy.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú éttermek kínálatában
A vendégek mostantól Lackfi János, Nyáry Krisztián és Leiner Laura kedvenc főételét és desszertjét kóstolhatják bármelyik VakVarjú-egységben
Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton
Harmadik cukrászdáját nyitotta a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport Budapest egyik legmenőbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a festői és egyben lazulós hangulatú BudaParton.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!
Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Varjúgazda Éléskamrája pályázatot hirdet
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád.
Kedves, családias és még jól is főznek: ismét nyitva a VakVarjú Buda
Ismét kitárta szárnyait vendégei előtt a Vakvarjú Buda.
"Legyen a Horváth-kertben, Budán..."
A Dobay-cukrászat legújabb egysége nyílt meg december 1-én, pénteken a budai Krisztinaváros szívében. Azon a helyen, amelyet egykor Horváth-kertként ismertek pestiek és budaiak egyaránt.
Szerencse, hogy nem lett informatikus: Semsei Rudolf
A vendéglátás sikerembere, jelene és jövője, egy folyton bővülő cégcsoport vezetője. Semsei Rudolf a Budapest Party Service Kft., a VakVarjú étteremcsalád és a Dobay Cukrászda tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke,a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozatának vezetője. Négy-gyermekes családapa, a munkája és a családja a szenvedélye, és nem mellesleg kellemes beszélgetőtárs.
Sikerrel zárult a VakVarjú #szeretetszolgálat adománygyűjtése
A több mint kéthetes akció során a VakVarjú étteremcsalád több mint 265 00 Forintot gyűjtött össze a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek.