Virtu cikkek
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként
Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Három Michelin-elismerés a MOL Campus éttermeinek
Dupla Michelin-ajánlás a MOL torony éttermeiben és Lendvai Levente az Év Fiatal Séfje.
Újraértelmezett ünnepváró gasztronómia – a város felett
Újragondolt ízvilág és a téli hónapokban, a közelgő ünnepek alatt, elérhető, modern luxussal teli gasztroélmény.
Új kulturális sorozatot indít a VIRTU Restaurant
A magyar kultúra és irodalom kiváló alakjainak főszereplésével indít egy új, kulturális programsorozatot Budapest legmagasabb épületének tetején lévő VIRTU Restaurant.
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
Házi készítésű húsvéti sonka a város tetejéről
Különleges húsvéti meglepetéssel készül az ország legmagasabb pontján frissen megnyílt Virtu étterem séfje, Lendvai Levente.
Krúdy húslevese és töltött dagadó luxuskivitelben
Bemutatkozott a sajtó képviselőinek a VIRTU étterem - amit láttunk és kóstoltunk, minden várakozást felülmúlt. Most élményeink következnek, képekben.
Panorámájának nincs párja: étterem a MOL-torony tetején
November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A budai MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör a legmagasabb szintre, hanem a hazai és regionális konyha legjavát kínálja vendégeinek, kiváló minőségben.