A 150 férőhelyes fine service étterem egy látvány-felvonóval közelíthető meg a MOL Campus Visitor Centerből vagy az utcaszinti külön bejárattól. A VIRTU Restaurant több szolgáltatással is várja a vendégeket: Csodálhatjuk a páratlan panorámát hatalmas üvegfal mögül egy lounge hangulatú részből vagy a kék-zöld márvány pulthoz az egész város fölött.
Akár egy angol klub
Az á la carte ebéd és vacsora elegáns módon mutatja be a regionális gastro kultúrát igazi közönségkedvenceket felvonultatva. Az éttermi rész egy nyitott és több szeparálható vendégtérből áll. Ideális lehetőséget kínálva családi vagy céges ünnepi pillanatokhoz. 6-8 főtől 150 főig tud a VIRTU csapata testreszabni és nagyon személyessé tenni tereket és étel-ital kínálatot.
A város legújabb tophelye a visszatérő ügyfeleket törzsvendégként köszönti, és igyekszik számukra az angol privát klubokhoz hasonló kiemelt szolgáltatásokat biztosítani egy, csak a számukra fenntartott belső térben.
Mi az a fine service?
A gasztronómiai koncepció a magyar konyha és vendéglátás ideális jövőképét vetíti elénk: itt minden elemében jelen van az a potenciál, amely hazánkban és a régióban rejlik. Kiemelhető a klasszikus ízekből álló menü, a széles borválaszték, a környező országok kultúrájának tisztelete, az elegancia és az inspiráló fine-service koncepció.
Újragondolt regionális beszállítás
A ház konyháját a 26 éves Lendvai Levente vezeti, aki az Arany Kaviár étteremből érkezett a MOL Campus torony tetejére: „Közép-kelet Európa regionális ízeit és ételeit mutatjuk be, amibe beletartozik hazánk után Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románia, Horvátország is. Remek alapanyagok és kitűnő ételek jellemzik ezt a térséget. A trendet, miszerint helyi alapanyagokat használunk és 50 kilométerről hozunk mindent, egy kicsit kiterjesztettük és a régió jellemző ételeiben gondolkodunk, ami lehet akár a bécsi szelet, a krumplis tészta, a smarni, a császármorzsa vagy a káposztaleves is. Budapesten nem nyílt még étterem a 28-ik emeleten - ez a kilátás sok mindent meghatároz, és felénk is magas elvárásokat közvetít. Nyitottak és sokszínűek vagyunk, mint maga a város alattunk”, mesél koncepciójáról az ifjú séf.
Forrás: Arterego / Turizmus Online