hirdetés

Igazi világsztár a Hard Rock Cafe Budapestben

Sergio Perez "Checo"-val, a világhírű Forma 1-es pilótával találkozhattak a szerencsések a Hard Rock Cafe Budapest és a Red Bull Race Oracle által szervezett Meet & Greet keretében. (x)

hirdetés

A Hard Rock Cafe Budapest és a Red Bull Race Oracle együttműködésének jóvoltából július 30-án "Checo" néven ismert Forma-1-es pilóta egy Meet & Greet keretén belül fogadta rajongóit a város szívében. A pilóta szombat este látogatott el a Cafe-ba, ahol egy rövid interjú után a rajongók autogramot kérhettek tőle, sőt még közös fotót is készíthettek vele.

A megérkezés pillanatai: Checo derekasan állja a rajongók és a fotósok rohamát
A megérkezés pillanatai: Checo derekasan állja a rajongók és a fotósok rohamát
 

A 2022-es Forma-1-es Magyar Nagydíjat 2022. július 29-31. között rendezték meg a mogyoródi Hungaroringen, és a sporteseményre rengeteg hazai és külföldi látogató érkezett, ezért a Red Bull Race Oracle és a Hard Rock Cafe Budapest szombat este 50 előzetesen meghívott vendég számára exkluzív eseményt szervezett, hogy a rajongók személyesen is találkozhassanak a "mexikói bikával".

Checo Perez Forma-1-es pilóta és Anibal Fernandez, a Hard Rock Cafe franchise-üzemeltetési és fejlesztési alelnöke
Checo Perez Forma-1-es pilóta és Anibal Fernandez, a Hard Rock Cafe franchise-üzemeltetési és fejlesztési alelnöke
  

Meet & Greet

Az eseményen a kiválasztott vendégeken kívül influencerek és VIP vendégek is részt vettek, ahol a Hard Rock Cafe Budapest és a Red Bull Race Oracle csapata látványos koktélokat és pikáns ételeket szolgált fel a panorámás exkluzív környezetben.

Anibal Fernandez, a Hard Rock Cafe franchise-üzemeltetésért és fejlesztésért felelős alelnökének beszéde után érkezett Checo a helyszínre, ahol a rajongók egy igazán színes fogadtatásban részesítették. Egy rövid interjú keretén belüL Checo arról is beszámolt, hogy hogy a monakói győzelem milyen sokat jelentett számára, valamint, hogy továbbra is ugyanúgy törekedni fog arra, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa a pályán, mint eddig.

Hard Rock-os fogadással fejeződött be a program
Hard Rock-os fogadással fejeződött be a program
 

A Hard Rock International és a Red Bull Race Oracle partnersége
A világhírű pilóta 2011-ben debütált a Forma-1-ben, és 10 év alatt több neves csapatnál is bemutatkozott, mielőtt 2021-ben az osztrák Red Bull Racing Oracle-höz szerződött, ahol Max Verstappen csapattársa lett.

2022 májusában a F1 Miami Grand Prix megnyitóján a Hard Rock International és az Oracle Red Bull Racing globális partnerséget jelentett be, és onnantól kezdve hivatalosan is, mint partnerek tekintenek egymásra, beleértve a Hard Rock szállodáit, kávézóit és kaszinó-üdülőhelyeit.  (x)

 

 

 

 

 

 

 

(forrás: Szöveg: Hard Rock Cafe Budapest / Fotók: Visnyay Dániel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk