hirdetés

MSZÉSZ: Keleti régióülés

Amelyet október 21-én Hajdúszoboszlón, a Hunguest Hotel Aqua-Sol szállodában tartottak.

hirdetés

A régióülésen a Debrecen International Airport ügyvezető igazgatója, Vajda János beszámolt a jelenlegi korlátozások légikikötőre gyakorolt hatásáról, illetve a kilátásokról, tervezett beruházásokról.

Dr. Salamon András, turisztikai szakjogász a beutazási korlátozások és a karanténkötelezettség mellett a szilveszteri zenés-, táncos rendezvények tartásával kapcsolatos jelenlegi korlátozásokat is értelmezte a résztvevőknek.

Sárvári-Deák Zsófia, az MSZÉSZ főtitkára ismertette a KSH régiós adatait, továbbá beszámolt a Szövetség aktuális híreiről, a meghirdetett pályázatokról.

A keleti régióülésen a jelenlévő tagok egyhangúlag újabb két évre megválasztották a jelenlegi régióvezető csapatot: Kovács Tamást régióvezetőnek ( (Hunguest Hotel Aqua Sol / Béke / Apollo), illetve Nótin Zsoltot (Tisza Balneum Hotel) és Gönczi Zsuzsannát (Campus Hotel) helyetteseknek.

 

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk