hirdetés

Személyi változások a Hungexpo Zrt.-nél

Az év első hónapjaiban számos sikeres kiállítást és rendezvényt bonyolított a Hungexpo Zrt., amely májustól új struktúrában működik. Magyarország legnagyobb és legrégebbi kiállítás szervezője és multifunkcionális professzionális rendezvényközpontja számára mindig fontos volt, hogy reagáljon a változó piaci körülményekre, a mostani átalakítás is része ezeknek a törekvéseknek.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A szervezeti átalakítás után a cég egyik legtapasztaltabb munkatársa, Szilvási Krisztina, aki több, mint húsz éve dolgozik a cégnél a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója lett. Feladatai közé tartozik valamennyi szakmai (B2B) és közönség (B2C) kiállítás teljes körű irányítása.

Szilvási Krisztina

Tihanyi Klára eddig szerzett szakmai tudását Stratégiai és Üzletfejlesztési igazgató pozícióban kamatoztatja.

Tihanyi Klára

Ezzel egy időben közös megegyezéssel távozik a Hungexpo Zrt.-től Rafay János, a B2C üzletág eddigi igazgatója. Ugyancsak távozik a Hungexpo Zrt. vendégrendezvény értékesítési igazgatója Kristóf Anita, aki 9 év után új kihívásokat keres. A Hungexpo Zrt. köszöni a távozó kollégák munkáját és sok sikert kíván karrierjükhöz. A vendégrendezvény üzletág igazgatója Opitzer Ágnes lesz, aki 8 éve tagja a Hungexpo vendégrendezvény üzletág értékesítési csapatának, olyan rendezvények projektvezetője volt, mint a FIFA kongresszus, az ITU vagy a Bocuse d’Or Europe.

Opitzer Ágnes

A Hungexpo menedzsmentjéhez nemrég csatlakozott tapasztalt HR igazgatóval; Patak Andreával, Lengyel Miklós műszaki igazgatóval és Gloviczki Ákos szolgáltatás üzemeltetési és értékesítési igazgatóval együtt felállt az a csapat, amely képes még teljesebb kiszolgálást nyújtania a Hungexpo hazai és nemzetközi ügyfeleinek.

Patak Andrea

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk