hirdetés

Új, exkluzív négycsillagos ház a pesti Belvárosban

Az V. kerület szívében található az Október 6. utcában, a Szent István Bazilika szomszédságában, egy több éve üresen álló épület felújításával és 4 csillagos hotellé való átalakításával bízták meg a Horváth Építőmester Zrt.-t (HÉP). 

hirdetés

A jelenleg kivitelezés alatt álló épület 1965-ben épült az OTP irodaházaként, egy korábban a világháborúban megsérült és lebontott épület helyén, ismerteti a most is tartó építkezés részleteit a magyarepitok.hu szakportál.

A HÉP Zrt. 2 éves határidővel teljesítette a 70 szállodai szobát és 4 hihetetlen panorámával rendelkező, teraszos lakosztályt magában foglaló, 8 szinttel és egy pinceszinttel ellátott szálloda-projektet.

 

A generáltervezői feladatokat a 3C Kft. látta el. A The Three Corners Downtown Edition Hotel**** névre keresztelt szállodában kialakításra került

egy reggeliztető étterem,

2 tárgyaló,

fittness terem,

valamint finn- és infraszauna.

A vendégeket a recepciónál található, az üzemeltető The Three Corners Hotels & Resorts egyedi koncepciója alapján megvalósított, önkiszolgáló „Honesty Bar” várja, amely újdonság lehet a belföldi hotelek körében. A szálloda saját garázzsal, elektromos autó töltési lehetőséggel is rendelkezik. A hotel üzemeltetője a 35 éves nemzetközi múltra visszatekintő The Three Corners Hotels & Resorts csoport.

A megvalósíthatóságra koncentrálva több technikai megoldásban is történt változás az eredetileg tervezetthez képest

A hotel üzemeltetőjét az építkezés közben választották ki, aki a tulajdonos megbízásából szállodafejlesztési és- üzemeltetési tanácsadóként volt jelen a tervek tökéletesítésénél, és a felmerülő új igények miatt számtalan, addigra már megtervezett dolgot megváltoztattak.

A teljes cikk megtalálható: ITT

(forrás: Magyar Építők)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk