hirdetés
hirdetés

A szép idővel indulnak a BKK hajói is

2014. március 17-én, hétfőn indulnak a Budapesti Közlekedési Központ D11-es, és a csúcsforgalomban, reggel és este közlekedő D12-es járatai. A március 15-i hétvégén már a D13-as járat is közlekedik.

hirdetés

Ezeken kívül a BKK a közszolgáltatások körébe vonja a Soroksári révet, amely szintén szombattól D14-es számjelzésű hajójáratként közlekedik. A XXI. és a XXIII. kerületet a Dunán át összekötő kompjáratot ezentúl Budapest-bérlettel is igénybe vehetik.

 

Forrás: bkk.hu
Forrás: bkk.hu

A rév, azaz a D14-es hajójárat menetrendje nem változik: Csepel-Királyerdő és Soroksár, Molnár-sziget között közlekedik hétköznapokon 7:00–20:00 között 30 percenként, hétvégén 7:25-kor, majd 8:00–20:00 között 30 percenként.

A járatokat személyjeggyel, napijegy típusú jegyekkel vagy bérletekkel vehetik igénybe.  A teljes árú révszemélyjegy ára 170 forint, a nyugdíjas- és tanulójegyek kedvezményes ára 110 forint. A jegyek közül a Budapest 24 órás jegy, a Budapest csoportos 24 órás jegy, a Budapest 72 órás jegy, a Budapest hetijegy, az 5/30 BKK-napijegy, a kedvezményes csoportos tanulójegy érvényes a réven, valamint a Budapest-bérlet is használható.

(forrás: BKK)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk