hirdetés
hirdetés

Átlépte a félmilliós utasszámot a BAHART

Az előzetes forgalmi adatok alapján 2019. augusztus 15-én éri el a BAHART személyhajózási forgalma a félmillió szállított utast. A BAHART ezért egy véletlenszerűen kiválasztott utazót köszönt egy másik apropó kapcsán a badacsonyi hajóállomáson.

hirdetés

Az idén 40. születésnapját ünneplő Badacsony katamarán fedélzetén az egyik szerencsés utas értékes nyereménnyel, egy 50 ezer forinttal feltöltött BAHART Joker kártyával gazdagodott, amelyet a BAHART vezetői, Kollár József vezérigazgató és Dónucz László értékesítési és forgalmi igazgató adott át. A kártyára feltöltött összeg erejéig 10 százalékos kedvezménnyel váltható ki a menetjegy a Balatoni Hajózási Zrt. komp és személyhajó járataira, bármely jegypénztárban nyitvatartási / üzemelési időben.

A cég egyébként Siófokról bővített sétahajó járatokkal, Balatonboglár-Révfülöp között pedig  43. Boglári Szüreti Fesztivál ideje alatt bővített menetrendi járatokkal készül a hosszú hétvégére. Augusztus 19-20-án pedig Mastercard Tűzijátéknéző hajók indulnak a BAHART kikötőiből - Révfülöpről, Badacsonyból Balatonfüredről, Balatonboglárról, Balatonlelléről, Balatonkeneséről, Keszthelyről, Balatonföldvárról, Fonyódról és Siófokról.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk