hirdetés
hirdetés

Az Emirates októbertől sűríti dél-afrikai járatait

A légitársaság heti 28 járatot indít Dél-Afrikába, illetve október 31-től A380-as napi járat indul Johannesburgba - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

Az Emirates októbertől heti 28 járatot indít Dél-Afrikába, mely a világjárvány kitörése óta a légitársaság legsűrűbb heti menetrendje a régióban. Ezáltal utasainak szeretne kényelmesebb és kedvezményesebb utazási opciót kínálni a jelenleg elérhető több mint 120 nemzetközi desztinációra.  A járatsűrítés kapacitásbővítéssel is jár, hiszen a napi két johannesburgi járat közül az egyiken az ikonikus A380-asa repül majd, továbbá napi járatot terveznek Cape Townba és Durbanbe is. Az új dél-afrikai menetrend 2021. október 31-től érvényes, 2022. január 1-jétől pedig az Emirates mindkét napi johannesburgi járatán az A380-as óriásgép közlekedik.

A South African Airways szeptember 23-án indítja újra szolgáltatásait, ennek köszönhetően az Emirates folytatja együttműködését az ország elsőszámú légitársaságával. Az együttműködés egészen 1997-ig nyúlik vissza, hiszen a légiszállító a dél-afrikai légitársasággal kötött először codeshare megállapodást. A járvány előtt a partnerségnek köszönhetően 110 desztináció vált elérhetővé kényelmesen, rövid átszállási idővel és a stratégiai együttműködést eddig közel 370,000 utas élvezhette. A South African Airways mellett az Emirates dél-afrikai partnerei: Airlink, Cemair és Flysafari.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk